"Μηλέικα Νέα"

oedim-omada

Η ΟΕΔΙΜ ανακοινώνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών μας στην έδρα μας την Πέμπτη 19/05/2016 με θέματα :

1.Δημιουργία και επάνδρωση Εθελοντικού Πυροσβεστικού κλιμακίου στη Μήλο

2.Ενημέρωση και δράσεις για την νέα αντιπυρική περίοδο

3.Ανοιχτή συζήτηση για θέματα που απασχολούν την ΟΕΔΙΜ

oedim-voitheies

Μετά την επιτυχή υλοποίηση του «20ωρου Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών για Πολίτες» από το περιφερειακό τμήμα Πειραιά του Ερυθρού Σταυρού, το οποίο παρακολούθησαν συμπολίτες μας και μέλη της ομάδας μας, δημιουργήθηκε μια συνεργασία στα πλαίσια της οποίας οι Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού από το αναφερόμενο τμήμα, δώρισαν στην ΟΕΔΙΜ υλικό πρώτων βοηθειών ώστε να ενισχύσουν την υλικοτεχνική υποδομή μας. Σαν επόμενο βήμα της συνεργασίας αυτής, ανακοινώνουμε την διοργάνωση του 2ου «20ωρου Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών για Πολίτες» τον Οκτώβριο και σε ημερομηνία που θα δημοσιοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, με όριο συμμετοχής τα 30 άτομα.

oedim-voitheies1

Σε τοπικό επίπεδο, η πρώτη εμπορική επιχείρηση που ανταποκρίθηκε στο αίτημα για δωρεά υλικών στην ομάδα ήταν ο Ανδρέας Γενναδόπουλος - «ΚΟΥΝΟΣ marine», ο οποίος προσέφερε υλικά που εξοπλίζουν την ομάδα στον τομέα της έρευνας και διάσωσης.

Ελπίζουμε ότι το εγχείρημα αυτό θα ενστερνιστούν και άλλοι ιδιώτες και επιχειρήσεις του νησιού μας αλλά και παράλληλες στη δράση μας ομάδες ανά την Ελλάδα.

oedim-voitheies2

Η ΟΕΔΙΜ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον Πέτρο Τούρλο- Μεταφορική «Τσίφτης» για την άμεση και αβίαστη ανταπόκρισή του στο αίτημα μας για δωρεά μεταφορά στη Μήλο του υλικού που μας προσέφερε ο Ερυθρός Σταυρός.