"Μηλέικα Νέα"

Τη Μήλο επιλέγουν οι συντάκτες του Conde Nast Traveller για τις καλοκαιρινές διακοπές του 2022 αποθεώνοντας το νησί της Αφροδίτης για «τους ασβεστώδεις λευκούς βράχους και τα τιρκουάζ νερά της παραλίας στο Σαρακίνικο».

Η Sophie Knight γράφει: «Η Μήλος ήταν στη λίστα μου εδώ και χρόνια και αυτό το καλοκαίρι επιτέλους  επισκέπτομαι το πιο ήσυχο ηφαιστειακό νησί. Υπάρχουν πολλά σημεία για επίσκεψη, απόκρημνοι βράχοι με μυστικές παραλίες και πολύχρωμα ψαροχώρια. Μεταξύ της εξερεύνησης, της απόλαυσης σε φρέσκα θαλασσινά και της βαρκάδας τριγύρω, θα ξοδεύω το μερίδιο του χρόνου μου σε μια ξαπλώστρα».

Τίτλος του άρθρου είναι «Εκεί που οι συντάκτες του Condé Nast Traveller πηγαίνουν διακοπές αυτό το καλοκαίρι».

https://www.cntraveller.com/gallery/summer-holiday-ideas

Πέρα από το πλέον έγκυρο βρετανικό ταξιδιωτικό Μέσο, η Μήλος μπορεί να προσδοκά οφέλη από τη συγκεκριμένη αγορά και από την πρόσφατη ψηφοφορία  για τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας που ανέδειξαν οι αναγνώστες της βρετανικής εφημερίδας Guardian, με τις περιγραφές τους να περιλαμβάνουν εντυπωσιασμό, αλλά ακόμα και συγκίνηση για τα ελληνικά τοπία. Στο σχετικό ρεπορτάζ ξεχωρίζει από τις Κυκλάδες η Μήλος που, όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα, συγκίνησε τους αναγνώστες της σημαντικής βρετανικής εφημερίδας.

Να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για απλό ρεπορτάζ ενός συντάκτη ή μια διαφημιστική καταχώρηση, αλλά για την αποτύπωση μιας έρευνας μεταξύ των εκατομμυρίων αναγνωστών της εφημερίδας.

MTC GROUP