"Μηλέικα Νέα"

Οι προσπάθειες των ανθρώπων που στέκονται συνεχώς δίπλα σε εμάς, στα παιδιά μας και στο σχολείο μας, αξίζουν την αναγνώριση μας. Μια ελάχιστη ένδειξη της αναγνώρισης της προσπάθειας αυτής είναι πέρα από τα προσωπικά ευχαριστώ που λέμε κάθε φορά και ένα δημόσιο ευχαριστώ.

Για αυτό κι εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Μήλου κ. Μανώλη Μικέλη, τον αντιδήμαρχο κ. Νίκο Ζούλια, τον Πρόεδρο της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής κο Μιχάλη Μωραϊτη και όλους τους εργαζόμενους στον Δήμο Μήλου που είναι συνεχώς δίπλα μας και ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε μας ανάγκη.  

Ειδικά το σημερινό απόγευμα ήταν γεμάτο φώτα για το σχολείο μας!

Χριστουγεννιατικά αστεράκια, λαμπάκια και παραστάσεις φώτισαν το σχολείο μας!

dimotiko sxoleio xristougenna1

Και βέβαια πίσω από αυτό υπάρχουν πολλοί που μας βοήθησαν πολύ: ο κ. Αντώνης Καβαλιέρος ο Πρόεδρος της κοινότητας του Πέρα Τριοβασαλου, ο κ. Γιάννης Νίνος, ο κος Αντώνης Καμακαρης (Μαύρος), ο κ. Γιώργος Τσερωνης, ο κ. Μανόλης Ραπανάκης.

Επίσης τοποθετήθηκε αφιλοκερδώς ένας προτζεκτορας σε αίθουσα του σχολείου μας από τον κ. Παύλο Καυκαλά και τον Αντιδήμαρχο Φραγκίσκο Ζουλια και το συνεργείο του, που διέθεσαν χρόνο από τον χρόνο που δεν έχουν για αυτή την τοσο χρήσιμη για το σχολείο μας εργασία!

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την γενναιόδωρη στάση σας και την άμεση ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου