"Μηλέικα Νέα"

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Cyprus Eating Awards, που διοργανώνει το Check In Cyprus, γιορτάζουν φέτος 15 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια της Κύπρου. 

Έχοντας ως γνώμονα τον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την ανώτερη ποιότητα υλικών, υπηρεσιών και τιμής, και με την πιο έγκυρη, αντικειμενική και έμπειρη ομάδα να στελεχώνει και τη φετινή επιτροπή των βραβείων, το Check in Cyprus βράβευσε τα εστιατόρια που κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής, υψηλής μαγειρικής.

Στα φετινά Cyprus Eating Awards ήταν υποψήφια 85 εστιατόρια σε 12 κατηγορίες.

Για δεύτερη φορά ο Μηλιός chef Βαγγέλης Μωραΐτης κατακτά την συγκεκριμένη διάκριση Stoli Awards συμμετέχοντας στην κατηγορία Bar/Restaurants και κερδίζοντας με την ομάδα του Pier One Cafe Restobar από τη Λεμεσό.

Οι δημιουργικές προτάσεις του chef Βαγγέλη Μωραΐτη, σε ωθούν να τα δοκιμάσεις όλα. Από το γευστικότατο ριζότο σπανακιού με σουπιά και μαραθόριζα, μέχρι το γιουβέτσι καραβίδας σε ζωμό αστακού και το φουρνιστό λαβράκι με μους από κουνουπίδι και ποπκόρν αγγιγμένο με σος από baby χταπόδι.

Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.

moraitis vaggelis stoliawords2019a

moraitis vaggelis stoliawords2019b

moraitis vaggelis stoliawords2019C

moraitis vaggelis stoliawords2019d