"Μηλέικα Νέα"

Το Διεθνές Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου απευθύνει Ανοιχτό Κάλεσμα σε κατοίκους όλων των ηλικιών για συμμετοχή στο Δωρεάν Εργαστήριο - Παράσταση «Ποσειδώνας / Ασήκωτο Νερό» με τον Κωνσταντίνο Μίχο.

Ο διακεκριμένος χορογράφος και παιδαγωγός Κωνσταντίνος Μίχος θα πραγματοποιήσει στη Μήλο ένα εργαστήριο για όλους. Το Εργαστήριο θα αποτελέσει ταυτόχρονα για όσους το επιθυμούν την προετοιμασία της παράστασης «Ποσειδώνας / Ασήκωτο Νερό» που θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Μήλου στις 8 Αυγούστου, στα πλαίσια του θερινού Πρότζεκτ της ΑΜΚΕ «Διεθνές Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου» που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Κάτοικοι της Μήλου όλων των ηλικιών μεταφέρουν το θεό Ποσειδώνα στην ορχήστρα του αρχαίου Θεάτρου Μήλου… Τι σχέση έχουν με το στοιχείο του νερού; Τι θυμούνται από την πρώτη φορά που βούτηξαν στη θάλασσα; Πώς θα κουβαλήσουν, μαζί με τους συντοπίτες, κάτι/ότι βαρύ και πολύτιμο; Μπορούν να φτιάξουν αγάλματα, αλλά από νερό; Τι είναι παλιό και τι νέο στη ζωή μας και στα πιστεύω μας; Τα παίρνει όλα η θάλασσα; Τι θέλουν αυτοί οι άνθρωποι να μοιραστούν; Τι να αποκρύψουν; Τι να ξεχάσουν; Ποια θέση κατέχει το Δέος στις σύγχρονες κοινότητες;

Πρακτικά: Η Πρόσκληση απευθύνεται σε ανθρώπους ηλικίας 16 - 102 ετών, με έμφαση και προτεραιότητα σε κατοίκους 40 - 102 ετών. Παρακαλούμε ενημερώστε τους ηλικιωμένους οικείους σας που τυχόν ενδιαφέρονται και δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Ημερομηνίες Εργαστηρίου: Δευτέρα, 12 Ιουλίου έως Πέμπτη, 22 Ιουλίου (Με διάλειμμα την Κυριακή, 18 Ιουλίου)

Ωράρια: 18.00 - 21.00 ή 19.00 - 21.00, ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας

Ημερομηνίες απαραίτητης διαθεσιμότητας για τις πρόβες και την παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο Μήλου: 6, 7 και 8 Αυγούστου μετά τις 20.00

Χώρος: Θα ανακοινωθεί τηλεφωνικά στους συμμετέχοντες

Προθεσμία και τρόποι δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021 στο τηλέφωνο 6949 860 709 εκτός ωρών κοινής ησυχίας και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημαντική Σημείωση: Όσον αφορά στους συμμετέχοντες, τονίζουμε ότι δεν θα γίνει καμία απολύτως επιλογή εκ μέρους των διοργανωτών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επίσης κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της εξάπλωσης του covid - 19.

Διεθνές Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου