"Μηλέικα Νέα"

Πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά προσφέρει αυτό το καλοκαίρι η tour operator Springer Reisen από και προς το Γκρατς και τη Βιέννη της Αυστρίας.

Ειδικότερα, το καλοκαίρι του 2022 θα προσφέρονται συνδέσεις από το Γκρατς προς τη Σκιάθο, κάθε Παρασκευή από τις 27 Μαΐου έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια υπάρχει δυνατότητα για θαλάσσια μεταφορά στη Σκόπελο και την Αλόννησο.

Από τις 28 Μαΐου έως την 1η Οκτωβρίου θα προσφέρονται πτήσεις προς την Πάρο, κάθε Σάββατο, με αεροσκάφος Avant Air 78 θέσεων. Υπάρχει δυνατότητα για μεταφορά στη Μήλο και την Κίμωλο.

Από τα τέλη Μαΐου, θα προσφέρεται και η Νάξος κάθε Σάββατο με πτήση μέσω της Πάρου από το Γκρατς, ενώ υπάρχει δυνατότητα για ιδιωτική θαλάσσια μεταφορά στην Αγία Άννα της Νάξου.

Με το εκτεταμένο πρόγραμμα από τη Βιέννη μέσω Αθήνας, εξυπηρετούνται οι αερομεταφορές σε περισσότερους από 20 προορισμούς της Ελλάδας για αυτό το καλοκαίρι. Υπάρχουν απευθείας συνδέσεις από τη Βιέννη με Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Σκιάθο, Σαντορίνη, Μύκονο καθώς και εκτεταμένο πρόγραμμα μέσω Αθήνας προς Πάρο, Νάξο, Μήλο, Αστυπάλαια, Μύκονο και Σαντορίνη.

Πηγή: tornosnews.gr