"Μηλέικα Νέα"

grecka-panorama17

Συμμετοχή στην φετινή Grecka Panorama, η οποία διεξάγετε στην Βαρσοβία, της Μήλου με περίπτερο στον χώρο της περιφέρειας Ν.Αιγαίου. Η έκθεση αποτελεί προέκταση της επιτυχημένης αντίστοιχης έκθεσης που διοργανώνει η North Events στην Σουηδία, και φιλοδοξεί να αναδείξει την ανερχόμενη τουριστική αγορά της Πολωνίας στον χάρτη του εισερχόμενου τουρισμού της Ελλάδας.

Η Πολωνία είναι μια χώρα 40εκ. κατοίκων, η οποία με την άνθηση της οικονομίας της αλλά και με την ισχυροποίηση του νομίσματός της έναντι του ευρώ/δολαρίου αποτελεί μια αγορά με μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης εξερχόμενου τουρισμού. Στις προτιμήσεις των Πολωνών, σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, η Ελλάδα έρχεται πρώτη με περίπου 1εκ αφίξεις τουριστών κατά το έτος 2016 με ανοδικές τάσεις και να καταλαμβάνει το 35% του μερίδιου αγοράς (πρώτη θέση) των συνολικών πωλήσεων ταξιδιωτικών πακέτων κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017.(Στατιστικά στοιχεία Fly.pl)

grecka-panorama17a

Το περίπτερο της Μήλου εκπροσωπείτε από τους κυρίους Λεωνίδας Φωτεινός (Small islands) ταξιδιωτικό πράκτορα και Γιώργος Μάλλης (Travel me to Milos) ταξιδιωτικό πράκτορα και μέλος της τουριστικής επιτροπής, οι οποίοι με δικά τους έξοδα ταξίδευσαν στην Βαρσοβία και είχαν ένα σύνολο από σημαντικά B2B ραντεβού τα οποία προσβλέπουν σε διεύρυνση των συνεργασιών τους με ταξιδιωτικούς πράκτορες και Tour Operator της Πολωνίας. Κατά την πρώτη ημέρα της έκθεσης εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον από δημοσιογράφους να κάνουν ένα ταξίδι γνωριμίας στο νησί μας και να γράψουν για τις ομορφιές του καθώς και αρκετοί πολίτες οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν το νησί μας αυτό το καλοκαίρι.

Απο την Βαρσοβία

Μάλλης Γιώργος

grecka-panorama17b