"Μηλέικα Νέα"

Η ανάπτυξη του τουρισμού και τα όλο και περισσότερα πολυτελή καταλύματα δημιουργούν αυξανόμενες ανάγκες για υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Κάποια από τα σημαντικότερα και πιο δύσκολα κομμάτια της συντήρησης σε ένα κατάλυμα είναι η πισίνα ή το Jacuzzi καθώς και η επεξεργασία του νερού και των λυμάτων.

Η εταιρεία MILOS AQUA CENTER by LOOVIN και ο Χρήστος Μαμφρέδας προσωπικά ήρθαν για να δώσουν λύσεις με ένα κατάστημα το οποίο έλειπε από το νησί μας:

Πισίνα – Jacuzzi

Αναλαμβάνουν την περιοδική ή ετήσια συντήρηση καθώς και το service για πισίνες και Jacuzzi με έμπειρους τεχνικούς, αλλά και την μελέτη για την κατασκευή τους!

Ειδικεύονται στην κατασκευή και συντήρηση πισίνας και jacuzzi με τα πιο σύγχρονα υλικά καθώς είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Μήλου της Acqua Source!

milos aqua pisina prin

milos aqua pisina meta

Ρομποτική σκούπα πισίνας Dolphin Supreme M5

milos aqua dolphin

Η νέα γενιά ρομπότ καθαρισμού πισίνας Ιδανική για πισίνες μήκους έως 18 μέτρα. Τα μοναδικά καινοτόμα χαρακτηριστικά της σειράς Dolphin Supreme προσφέρουν άριστο αποτέλεσμα, διαφοροποιώντας την από κάθε άλλη σειρά ρομπότ καθαρισμού πισίνας.
Τώρα διαθέσιμη και για ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ από το κατάστημα Milos Aqua Center!

Τέλος στο κατάστημα θα βρείτε πλήρη γκάμα πιστοποιημένων χημικών, αναλωσίμων και αξεσουάρ για πισίνες και Jacuzzi για να καλύψετε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Επεξεργασία Νερού

Διαθέτουν φίλτρα αντίστροφης όσμωσης τελευταίας τεχνολογίας για πόσιμο νερό, φίλτρα παροχής νερού, απολυμαντικά υλικά για δεξαμενές καθώς και σε αποκλειστικότητα την επαναστατική συσκευή MAX GROW για νερό χωρίς άλατα.

milos rainbow waters

Μπορείτε να προμηθευτείτε ψύκτη νερού δωρεάν με το δικαίωμα της χρησικτησίας καθώς η εταιρεία MILOS AQUA CENTER είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Μήλου της εταιρείας Rainbow Waters με το βραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΩΝΗ!

Επεξεργασία Λυμάτων

Τα πιστοποιημένα ενζυματικά προϊόντα τους με την αποκλειστικότητα της BBA μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο, όχι απλά σέβονται το περιβάλλον αλλά προχωρούν και στην αποκατάσταση του οικοσυστήματος!

Δραστηριότητα της εταιρείας επίσης είναι η πώληση και η εφαρμογή μιας καινοτόμας σειράς ενζυματικών προϊόντων που αφορούν την βιολογική επεξεργασία λυμάτων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης όπως:

milos aqua viodiaspwmeno xarti

*Ενζυματικό βιοδιασπώμενο χαρτί υγείας We Care

*Ενζυματικά προϊόντα για λιποδιάσπαση, απόσμηση και πλήρης αποκατάσταση του δικτύου της αποχέτευσης. 

Ταυτόχρονα οι επαγγελματίες που θα χρησιμοποιούν τα ενζυματικά προιόντα της εταιρείας θα λαμβάνουν την πιστοποίηση Go Green Point By LOOVIN και θα γίνονται μέλη της παγκόσμιας τάσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

milos loovin certified

Το MILOS AQUA CENTER by LOOVIN βρίσκεται στον Τριοβάσαλο (στο στενό του Μπελιβάνη).

Τηλέφωνα επικοινωνίας

2287 027504

6941 551179

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος

10:00 – 15:00 & 17:00 – 21:00

Ακολουθήστε τους στο Facebook…

#GoGreenPoint #WeCare #Aquacentermilos