"Μηλέικα Νέα"

Τα «Μικρά Δείπνα» των «Μικρών Ελλήνων Παραγωγών» ταξιδεύουν στη Μήλο, όπου για 15 ημέρες, από τις 16 έως και τις 31 Μαΐου θα διατίθενται, στο εστιατόριο «Αλευρόμυλος» του σεφ Βασίλη Παπικινού.

Στη Μήλο λοιπόν ο σεφ Βασίλης Παπικίνος, προτείνει μια διαφορετική παραδοσιακή «λαδένια» με προϊόντα των «Μικρών Ελλήνων Παραγωγών»!

Η δράση της Πρωτοβουλίας «Μικροί Έλληνες Παραγωγοί» πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό και τα έσοδα θα αποσταλούν στην Καθολική Επισκοπή Σύρου.

Τα προϊόντα τους μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα «FaskoMilo» στον Αδάμαντα αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του «Faskomilaki»: https://faskomilaki.gr/product-category/trofimo

faskomilaki milos mikroi paragogoi

Η φιλαθρωπική δράση

Μάθε τη συνταγή, δοκίμασέ την και βοήθησέ μας να συγκεντρώσουμε τρόφιμα για την Κάριτας Σύρου. Το σύνολο των κερδών από την πώληση των προϊόντων «Μικρών Ελλήνων Παραγωγών» της συνταγής θα αποδοθεί στην  για την κάλυψη των αναγκών της σε τρόφιμα. Μάθε, δοκίμασε, βοήθησε εδώ: www.exoporta.gr

Μάθετε περισσότερα για την Κάριτας Σύρου και το σπουδαίο έργο της εδώ: https://bit.ly/3hnpOFv

«Συνδυάζουμε την ελληνική εστίαση με τους «Μικρούς Έλληνες Παραγωγούς» σε μια κοινή δράση. Ταξιδεύοντας στις γεύσεις των προϊόντων μέσα από δημιουργικές συνταγές, επιθυμία μας είναι να γνωρίσετε τους μάγειρες, τα εστιατόρια, τα προϊόντα, τους παραγωγούς της χώρας μας.

Ο απώτερος σκοπός μας είναι να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, μέσω της προσφοράς τροφίμων σε ιδρύματα και κοινωνικά παντοπωλεία» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σελίδα της Καθολικής Επισκοπής Σύρου.