"Μηλέικα Νέα"

syzhthsh-lymata1

Είναι πολύ δύσκολο να περιλάβει κάποιος σε λίγες γραμμές την συζήτηση και τις λεπτομέρειες των όσων συζητήθηκαν χθες στο συνεδριακό Κέντρο για τα περιβαλλοντικά έργα υποδομών και τις δράσεις που απαιτούνται για να αποκτήσει το νησί μια σωστή διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων.

Τόσο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών για θέματα Περιβάλλοντος κ. Καπετάνιος όσο και ο συμμετέχων στο Δ.Σ. του Οργανισμού Ανακύκλωσης κ. Μπιλίνης, με εντελώς τεχνοκρατικό τρόπο παρουσίασαν την σκληρή πραγματικότητα έτσι ώστε να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι μόνο μετά το 2015 και την εγκατάσταση της σημερινής κυβέρνησης άρχισαν να λύνονται προβλήματα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κατά την παρέμβαση του και ο βουλευτής μας Ν. Συρμαλένιος.

Ο δήμαρχος Μήλου με τη σειρά του, έδωσε έμφαση σε όσα εκείνος έστω και καθυστερημένα έχει ξεκινήσει, ζητώντας να γίνουν άμεσα όσα λείπουν, ενώ για τις καθυστερήσεις και τις αστοχίες επέρριψε τις ευθύνες, ως συνήθως, σε όλους τους άλλους. Όταν μάλιστα το παράκανε, ο Γενικός Γραμματέας του θύμισε ότι είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τα τελευταία 7 χρόνια.

Στο τέλος της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία σε παριστάμενους να διατυπώσουν σχετικές ερωτήσεις,

Ας δούμε όμως κάποια συμπεράσματα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ...