"Μηλέικα Νέα"

aantoniadou2015

Ο Γιάννης Κολιαράκης του Γεωργίου και η Μαρία Ξενάκη του Νικολάου ήταν οι φετινοί νικητές του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ» και της «ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ» αντίστοιχα όπως ανακοίνωσε η IMERYS και όπως αναδείχθηκαν από την συνεδρίαση της 12ης Μαρτίου. Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις της εταιρείας. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης του «ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ» η οποία συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Μήλου την 12η Μαρτίου 2018, επέλεξε, μεταξύ των υποψηφίων εργαζομένων της IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ και των κατοίκων της Μήλου, το βραβείο να απονεμηθεί για το έτος 2017 στον ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΛΙΑΡΑΚΗ του Γεωργίου, για το συνολικό έργο εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς που ανέπτυξε κατά τη διάρκεια του 2017.

Επιπλέον, ειδικά για το 2017, η επιτροπή αποφάσισε να προσφέρει Έπαινο στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αδάμαντα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Νοιάζομαι και Δρω», στο πλαίσιο του οποίου υλοποίησε σειρά δράσεων που προάγουν τον εθελοντισμό και την ενεργή κοινωνική συμμετοχή και συνεισφορά.

Η επιτροπή αξιολόγησε δώδεκα υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν από 35 φορείς και ιδιώτες και αφορούσαν δράσεις συμπολιτών μας που ξεχώρισαν στους τομείς της κοινωνικής προσφοράς και των εθελοντικών δράσεων.

Η υποψηφιότητα του Γιάννη Κολιαράκη ξεχώρισε χάρη στην προθυμία που έδειξε προσφέροντας το χρόνο και τις γνώσεις του σε έργα που αφορούσαν είτε σε σχολεία είτε ατομικά σε συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη βοηθείας.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης συγχαίρει τον Γιάννη Κολιαράκη και τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Αδάμαντα για τις δράσεις που ανέπτυξαν οι μαθητές του το 2017, στην κατεύθυνση της κοινωνικής και εθελοντικής ευαισθητοποίησης. Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες στη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων και φυσικά όλους τους συμπολίτες μας που προτάθηκαν για το Βραβείο Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς Αναστασία Αντωνιάδου για το 2017. Ευχόμαστε ο θεσμός αυτός να προάγει συνεχώς την κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

ΓΙΑ ΤΗΝ

IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι η Επιτροπή Αξιολόγησης της «ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ», η οποία συνεδρίασε υπό την Προεδρία του Δημάρχου Μήλου την 12η Μαρτίου 2018, εξέτασε τη μοναδική υποψηφιότητα που έλαβε για το σχολικό έτος 2016-2017 και απονέμει τη δέκατη έκτη στη σειρά υποτροφία στην ΞΕΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου, απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Μήλου και φοιτήτρια στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ευχόμαστε στη Μαρία καλή πρόοδο και επιτυχία στις σπουδές της.

ΓΙΑ ΤΗΝ

IMERYS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

Η φωτογραφία είναι αρχείου από παλαιότερη εκδήλωση.