"Μηλέικα Νέα"

Ξέγνοιαστες διακοπές…μακριά από τον covid-19. Τι λένε στο Νewsbomb.gr οι τοπικοί παράγοντες και φορείς από νησιά του Αιγαίου, δηλώνοντας έτοιμοι να υποδεχθούν κόσμο σε ένα covid-free και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Και επισήμως η τουριστική σεζόν άνοιξε στις 15 Μαΐου για την Ελλάδα. Το περσινό καλοκαίρι θέλουν όλοι να ξεχαστεί πολύ γρήγορα παρότι η σκιά του ακόμη δεν έχει φύγει

Ο δήμαρχος της Μήλου Μανώλης Μικέλης εξηγεί μιλώντας στο newsbomb.gr γιατί η Μήλος είναι σπάνια σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες ανθρώπους. Επισημαίνει δε ότι σε λίγες ημέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι εμβολιασμοί γεγονός που την καθιστά ασφαλή προορισμό. Ειδικότερα αναφέρει:

«Η Μήλος είναι ένας προορισμός που έχει παγκόσμια απήχηση. Τηρούμε από την πρώτη στιγμή ευλαβικά τα μέτρα που έχει ορίσει η Πολιτεία και σε λίγες ημέρες όλοι οι κάτοικοι θα είναι εμβολιασμένοι. Περιμένουμε να υποδεχθούμε χιλιάδες κόσμου και να του ανταποδώσουμε για την προτίμηση του σε εμάς τη φιλοξενία, το νόστιμο φαγητό μας αλλά και μια εμπειρία ζωής καθώς στη Μήλο τα καλοκαίρια έχουν μέσα τους μια ιδιαίτερη μαγεία.

Τα σπάνια και ιδιαίτερα τοπία όπου θάλασσα, ήλιος και γη ερωτοτροπούν δίνουν μια ιδιαίτερη χροιά. Δείτε το ηλιοβασίλεμα από το κάστρο που δεσπόζει στην Πλάκα, περιηγηθείτε στα ψαροχώρια της Μήλου που ανασαίνουν δίπλα από το κύμα, βουτήξτε στην παραλία που θυμίζει σεληνιακό τοπίο ζήστε την η απόλυτη επαφή με τη φύση φέτος το καλοκαίρι».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του newsbomb εδώ...