"Μηλέικα Νέα"

Μια μαγική βραδιά μας χάρισαν την Κυριακή 8/5 οι σπουδάστριες του τμήματος Κλασικού και Σύγχρονου Χορού με την καθηγήτρια τους κα Φιλιώ Λούβαρη. Η παράσταση είχε από όλα! Ενθουσιασμένα πρόσωπα, υπέροχη μουσική, αέρινη κίνηση, μαγικές εικόνες και πολύ συναίσθημα!

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Για αυτή τη βραδιά, που θα θέλαμε να ξαναζήσουμε, ευχαριστούμε από καρδιάς τις μαθήτριες μας και την καθηγήτρια κα Φιλιώ Λούβαρη. Δώσατε την ψυχή σας και αγγίξατε τη δική μας!

Η Φιλιώ Λούβαρη ανέφερε στον Πρόλογο της:  

«Ευχαριστούμε τις οικογένειες Φλωρίκας και Οδυσσέα Κυριακόπουλου που στέκονται πάντα αρωγοί στα όνειρα μας και μας φιλοξενούν σε αυτόν τον υπέροχο χώρο που όλα τα παιδιά της Μήλου θεωρούν, πλέον, σπίτι τους. Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου που προσφέρουν μια διαφορετική ποιότητα ζωής σε όλα τα παιδιά.

Το πιάνο στη σκηνή, όπως θα προσέξατε, είναι απόψε ανοιχτό. Είναι το πιάνο του Οδυσσέα Κυριακόπουλου που εδώ και λίγο καιρό δεν βρίσκεται ανάμεσα μας. Το έχει χαρίσει στο Χώρο.

Απόψε λοιπόν με την παράσταση μας, χαρίζουμε τη σκέψη μας σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο, με την ελπίδα ότι αυτός ο χώρος θα είναι πάντα ανοιχτός και φιλόξενος όπως είναι απόψε το πιάνο του, όπως ήταν πάντα ο ίδιος».

Ευχαριστίες του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μήλου στους συντελεστές και χορηγούς της παράστασης

Ευχαριστούμε την εταιρία Imerys για την χορηγία της αίθουσας και ιδιαιτέρως τον κο Σανούδο Ιωάννη. Επίσης τον κο Καντσό Μανούσο, την κα Κατερίνα Λιβανίου και τον κο Δημήτρη Πουλημένο που κάθε φορά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, τον κο Νίκο Λιακάκο, τον κο Λουκά Τουλίκα και τον κο Στέλιο Ζούλια. Την Διευθύντρια, τους δασκάλους και το προσωπικό του σχολείου μας για την φιλοξενία των μαθημάτων και την συνεργασία!

Όλους εσάς που ήρθατε και γεμίσατε την αίθουσα με αγάπη.

Πάντα με χαρά να ανταμώνουμε!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου

Σχετικό άρθρο: 

alikh thaymatwn milos 2022b

alikh thaymatwn milos 2022c