"Μηλέικα Νέα"

maxairtsas2018

Ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης από τους σημαντικότερους της Ελληνικής μουσικής σκηνής ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, συμπράττει επί σκηνής με τη νέα γενιά: τη Κλέλια Χαρίση, τη Κρινιώ Νικολάου,τη  Μιρέλα Πάχου & τον Steve Tesser χαρίζοντας μας αξέχαστες μουσικές στιγμές τη Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 21:00 στο Αρχαίο Θέατρο της Μήλου.

Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία, το λυρισμό και τη ποίηση συναντώντας παρέα με το ακορντεόν της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Μιρέλας Πάχου και τη κιθάρα του Ιταλού Βιρτουόζου Steve Tesser: τη βραβευμένη  ποιήτρια Κλέλια Χαρίση και τη γνωστή συνθέτη-ερμηνεύτρια Κρινιώ Νικολάου με αφορμή τη πρώτή τους συνεργασία στο τραγούδι «Αγάπη πλανόδια»  (Ερμηνεία: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας-Κρινιώ Νικολάου, Στίχοι: Κλέλια Χαρίση, Μουσική: Κρινιώ Νικολάου)

Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην νέα δισκογραφική δουλειά «Άλλαξαν πολλά», στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του.

Σε αυτό το μουσικό ταξίδι, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ταξιδεύει  με αποσκευές τη νέα δισκογραφική του δουλειά «Άλλαξαν Πολλά» και τις μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες του, το εξαίρετο  μουσικό ταμπεραμέντο της  Κρινιώς Νικολάου , τη ξεχωριστή απαγγελία της Κλέλιας Χαρίση μέσα από τη νέα δίγλωσση  ποιητική της συλλογή «Αλλαγή Φρουράς», και φυσικά ...το  ταλέντο της νεαρής ακορντεονίστα- ερμηνεύτριας Μιρέλας Πάχου μαζί με γεμάτες διάθεση μουσικές επιλογές τους τραγουδοποιού και κιθαρίστα Steve Tesser.

Μαζί τους: ο μοναδικός Άκης Αμπράζης στο μπάσο & ο «Τερμίτης» Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα. Μία συναυλία κάτω από το Φως της Πανσελήνου, αφιερωμένη στη ξενιτεμένη μας Θεά... την «Αφροδίτη της Μήλου».

Πληροφορίες

Συγκέντρωση υπογραφών:

www.takeaphroditehome.gr

Προπώληση εισητηρίων: Τιμή:10 ευρώ

Προπώληση : 8 ευρώ

Σημεία : Toυριστικό γραφείο Μήλου στον Αδάμαντα & κατάστημα «Κύβος» στον Καρόδρομο

maxairitsas-milos18