"Μηλέικα Νέα"

«Κρατάς στα χέρια σου έναν µικρό οδηγό ευτυχίας. Μέσα από απλούς τρόπους, που µπορείς εύκολα να εφαρµόσεις στην καθηµερινότητά σου, θα οδηγηθείς σε µία ζωή απαλλαγµένη από έγνοιες, σε µία ζωή γεµάτη ουσία.

Τα «Μικρά Μυστικά Επιτυχίας» θα σου δείξουν πώς να ξαναπάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

Είσαι εδώ, για να ζήσεις αυτά που ονειρεύεσαι και θέλεις.

Ξεκίνα, σήµερα, το πρώτο σου βήµα για τη νέα σου ζωή.»

Το βιβλίο της Λιάνας Λεκανίδη «Μικρά Μυστικά Επιτυχίας - 58 βήματα coaching για όλους για μία καλύτερη ζωή» είναι πλέον διαθέσιμο και στην υπέροχη Μήλο «που με στηρίζει πάντα απλόχερα σε κάθε επαγγελματικό μου βήμα!» τονίζει η συγγραφέας.

«Σας ευχαριστώ πολύ όλους και ιδιαίτερα το βιβλιοπωλείο Τερέζα για την άμεση ανταπόκριση στη δίκη σας ζήτηση! Καλή ανάγνωση! Με απεριόριστη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη, Λιάνα Λεκανίδη»

Καλοτάξιδο σου ευχόμαστε Λιάνα!

Η Λιάνα Λεκανίδη είναι πιστοποιηµένη Parenting Life Coach (ACSTC/ICF), συνεργάτιδα της APH (Attachment Parenting Hellas), πιστοποιηµένη Theta Healer, συγγραφέας, συνιδρύτρια της New Generation New World και τουριστική επιχειρηµατίας. Πάνω από όλα, όµως, είναι µαµά και αυτή είναι η κινητήρια έµπνευσή της για τη δηµιουργία ενός καλύτερου κόσµου µε υγιείς και ευτυχισµένους ανθρώπους.

Εξειδικεύεται σε coaching γονέων αλλά και όσων θέλουν να πραγµατοποιήσουν µία µεγάλη αλλαγή στη ζωή τους, στη συµβουλευτική ζεύγους, ενώ παρέχει και σεµινάρια εκπαίδευσης για Γονείς – Ηγέτες. Παράλληλα, έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων µε µεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναµικού και έχει εργαστεί σε µεγάλες εταιρείες σε τµήµατα Ανθρώπινου Δυναµικού, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Marketing και Συµβουλευτικής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.lianalekanidi.com για να κλείσετε µία δωρεάν coaching συνεδρία µαζί της!