"Μηλέικα Νέα"

Το «Σπίτι του Πηλού» στον Αδάμαντα, το «Home of Clay» στη Μήλο, σας περιμένει να το επισκεφθείτε και να γνωρίσετε μια από τις αρχαιότερες παραδόσεις μας, την αγγειοπλαστική.

Από την Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 στο «Σπίτι του Πηλού» έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται τα μαθήματα κεραμικής, ενώ συνεχίζονται οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να μυηθούν στα μυστικά της τέχνης του πηλού.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται σε τμήματα γκρουπ ή και ατομικά (κατόπιν ραντεβού) για παιδιά και ενήλικες και σας δίνετε η ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί γνωρίζοντας μία τέχνη που όλοι θαυμάζουμε!

Οι κεραμικές δημιουργίες των μαθητών θα ψήνονται στον ειδικό φούρνο που λέγεται καμίνι, και κατόπιν οτιδήποτε φτιάξουν οι μαθητές θα το παίρνουν μαζί τους!

clay milos ergasthrio

Κάθε Τετάρτη απόγευμα θα πραγματοποιούνται τα μαθήματα του τμήματος ενηλίκων και κάθε Σάββατο πρωί τα μαθήματα του παιδικού τμήματος.

Επικοινωνήστε με την Δήμητρα και την Ειρήνη για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2287022431, 6945417058 (Ειρήνη) & 6972483101 (Δήμητρα)

Ακολουθήστε το «Σπίτι του Πηλού» στο facebook: https://www.facebook.com/The-home-of-clay-113199296909963

Το «Σπίτι του Πηλού» αποτελεί μέρος των επιλογών των «Μηλέικων Νέων» με τα «Καλύτερα της Μήλου»! 

Αφιέρωμα – Τα καλύτερα της Μήλου: Η τέχνη του πηλού στο «Home of Clay» (PHOTOS)

clay milos kamini