"Μηλέικα Νέα"

milos-koreatikoΤην προηγούμενη Πέμπτη βρέθηκε στην Μήλο συνεργείο του κρατικού καναλιού της Κορέας, KBS. Με αφορμή το άρθρο του CNN online για το Travel me to Milos και την Μήλο http://edition.cnn.com/2014/08/01/travel/greece-alternative-tourism/ η δημοσιογράφος Seo Jae Hee, αποφάσισε να έρθει στο νησί μας. Στόχος ήταν να παρουσιάσει την προσπάθεια που γίνεται από το Travel me to Milos πλαισιώνοντας τον Δήμο Μήλου και τους λοιπούς φορείς και ιδιώτες για την ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού και την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου σαν μια "απάντηση" στην κρίση. 

Η επίσκεψη ήταν σύντομη λόγω του βεβαρημένου προγράμματος όμως το συνεργείο πρόλαβε να περάσει από πολλές σημαντικές τοποθεσίες του νησιού Πλάκα, Σαρακίνικο, Κλίμα, Αδάμαντα, Πολλώνια και με την βοήθεια του εκδρομικού "Αφροδίτη" είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα εν πλω λίγο έξω από τις Αρκούδες. 

Επίσης είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνέντευξη από τον Δήμαρχο Μήλου. Το ταξίδι τους συνεχίστηκε για Σαντορίνη και Ρόδο.

milos-koreatiko2 milos-koreatiko1