"Μηλέικα Νέα"

Μέσα σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, την Κυριακή 8/01/2023, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανελληνίου Συλλόγου (ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ), στο ξενοδοχείο ΚΟΡΑΛΙ στον Άλιμο. Η αίθουσα γέμισε από μέλη και φίλους του Συλλόγου. 

Η Πρόεδρος κα. Χανιώτη Ελένη αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, αναφέρθηκε στις δράσεις που ετοιμάζει ο Σύλλογος και ζήτησε από όλους να βρίσκονται κοντά στον Σύλλογο και τις Ιερές Κατακόμβες της Μήλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για την παρουσία τους και την ομιλία που μας απηύθυναν, ο κ. Βρούτσης Ιωάννης Βουλευτής Κυκλάδων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ, ο κ. Ζούλιας Φραγκίσκος Αντιδήμαρχος Μήλου και εκπρόσωπος του Δημάρχου Μήλου Μικέλη Μανώλη, η κα. Κουνάνη Φρατζέσκα Πρόεδρος Αδελφότητας Μυκόνου και Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλαδονήσων, η κα. Κουνάνη Αικατερίνη Ταμίας στην Αδελφότητα Μυκόνου, η κα. Τούρλου Φλώρα Πρόεδρος Ένωσης Φίλων Αδάμαντος, Γραμματέας στο Σωματείο Ξενοδόχων Μήλου και Μέλος στο Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Μήλου.

Τους χαιρετισμούς τους έστειλαν, η κα. Μονογυιού Αικατερίνη Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ, ο κ. Φόρτωμας Φίλλιπος Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ και  ο κ. Συρμαλένιος Νίκος Βουλευτής Κυκλάδων-Π.Σ.

filoi katakomvwn pita 2023a

Οι τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά είναι ο κ. Ηλίας Γιάννης και η κα. Σταυροπούλου Ελένη.

Τα φλουριά αντιστοιχούσαν σε εισιτήρια για την θεατρική παράσταση Η ΤΡΕΛΗ ΤΟΥ ΣΑΠΟ στο θέατρο Παλλάς, τα οποία μας  πρόσφερε  η κα. Πανουργιά- Καμακάρη  Ελένη και την ευχαριστούμε για αυτό.

Επίσης ευχαριστούμε, τον κ. Φιλλίπου Γεώργιο που είχε την ευγενή καλοσύνη να καλύψει φωτογραφικά το γεγονός, το  προσωπικό και τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου ΚΟΡΑΛΙ για την άψογη εξυπηρέτηση.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την παρουσία τους  και ευχόμαστε καλή και  ευλογημένη χρονιά σε όλους.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΩΡΑΪΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ