"Μηλέικα Νέα"

apantaxou-kopi16Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Οι Φίλοι των Κατακομβών Μήλου» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους του 2016 τη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου στο μεζεδοπωλείο «Αρωμα πόλης» στο Κερατσίνι. Πολλοί Μηλιοί και φίλοι γλέντησαν σε ένα καθαρά νησιώτικο περιβάλλον με μουσικούς από την Αμοργό και τους Λειψούς.

Χαιρετισμό απηύθυναν, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου «οι φίλοι των Κατακομβών Μήλου» Μανώλης Μαρκαντώνης, ο οποίος εκτός των άλλων ανάγνωσε και την επιστολή του Δημάρχου Μήλου με την οποία ο Δήμαρχος εκτός από ευχές ανακοίνωσε και ευχάριστα νέα για τον Σύνδεσμο των Απανταχού Μηλίων και για τον Πανελλήνιο Σύλλογο «Οι ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ ΜΗΛΟΥ» και η Πρόεδρος του Συνδέσμου των Απανταχού Μηλίων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» Χρυσούλα Ευριπίδου-Τομπαλίδου, η οποία εκτός των άλλων ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Μήλου και την Imerys (S & B) για την οικονομική και ηθική στήριξή τους με την οποία κατόρθωσε ο Σύνδεσμός να ξεχρεώσει το οικονομικό χρέος του. Με επιστολή τους χαιρέτησαν την εκδήλωσή μας για Καλή Χρονιά και επιτυχία, ο βουλευτής Κυκλάδων του Σύριζα Νίκος Συρμαλένιος, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γεώργιος Χατζημάρκος και η Κατερίνα Μονογυιού, πολιτευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας.

Το ένα χρυσό φλουρί της πίττας κέρδισε η Χρυσούλα Μωραϊτη .

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μιχάλη Βήχο (Καλημέρα) για την προσφορά των χρυσών φλουριών, την πολιτευτή Κυκλάδων Αικατερίνη Μονογυιού, την εταιρεία σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ τον κ. και την κ. Χαραλάμπου Σολομωνίδη και την εταιρεία hondos Center για την προσφορά τους στη λαχειοφόρο αγορά μας.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΛΙΩΝ «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ             

ΓΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝΜΗΛΟΥ»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ