"Μηλέικα Νέα"

Μετά την πρωτοφανή θρασύτατη ληστεία στο κατάστημά μας, στο κέντρο του Αδάμαντα τα ξημερώματα του Σαββάτου νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο αστυνομικό τμήμα Μήλου και ιδιαιτέρως στον Διοικητή και τους άνδρες του που έδρασαν άμεσα με επαγγελματισμό, ανθρωπιά και αυταπάρνηση πολλές φορές και εκτός ωραρίου για την γρήγορη  σύλληψη των δραστών που θορύβησαν και τάραξαν την μικρή ήσυχη κοινωνία του νησιού μας.

Επίσης ευχαριστούμε τους διαχειριστές του Milos Life, Milos Voice και Μηλέϊκα Νέα για την συμπαράσταση  και σωστή προβολή του συμβάντος.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Βήχος

Εργαστήρι Καλημέρα

kalimera klopimaia at milou 2023 min

Εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν οι δύο αλλοδαποί δράστες των κλοπών στη Μήλο

Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου της Αστυνομίας, σχετικά με διάπραξη κλοπών στη Μήλο, ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και αναζητήσεων εντοπίσθηκαν οι δύο αλλοδαποί δράστες.

Όπως προέκυψε οι κατηγορούμενοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας, ενώ σε βάρος τους ίσχυαν περιοριστικοί όροι για παρόμοιες υποθέσεις κλοπών. Τα τιμαλφή που είχαν αφαιρέσει βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα – θαμμένα σε αγροτεμάχιο, κατασχέθηκαν και θα αποδοθούν.