"Μηλέικα Νέα"

laiki-syneleysi

H Λαϊκή Συνέλευση Μήλου με ανακοίνωση της στα social media καλεί τους πολίτες της Μήλου να συμμετέχουν στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/11 στις 6.00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου με την παρουσία του κ. Ευάγγελου Καπετάνιου, Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών,του Δήμου Μήλου και φορέων του νησιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης Μήλου αναφέρει:

«AΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΦΩΣ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11/17 ΩΡΑ 6ΜΜ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ.
Συγχαρητήρια στο Σύνδεσμο Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου για την πρωτοβουλία και την ευαισθητοποίησή του για τα προβλήματα του νησιού.

Το Σάββατο 4/11/2017 και ώρα 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο σύσκεψη, παρουσία του κ. Ευάγγελου Καπετάνιου, Γενικού Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Εσωτερικών,του Δήμου Μήλου και φορέων του νησιού.

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν. Η αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της σύσκεψης, από το εργατικό κέντρο ,που αρχικά είχε οριστεί ,στο συνεδριακό, δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στη συμμετοχή μας. Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα μετακίνησης ας επικοινωνήσουν μαζί μας για να οργανώσουμε τη μεταφορά τους έγκαιρα. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΗ-ΓΙΑΝΝΗ!

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δυναμική, μαζική, αγωνιστική παρουσία, δηλώνοντας έτσι ότι δεν είμαστε οι βολεψάκηδες, οι τυχάρπαστοι, που θέλαμε να κάνουμε εντύπωση και αντιπολίτευση το καλοκαίρι και να καταστρέψουμε τον τουρισμό αλλά οι άνθρωποι που ζουν σ' αυτό το νησί, που νοιάζονται γι αυτό και υφίστανται και τις συνέπειες των περιβαλλοντικών εγκλημάτων που διαπράττονται!

ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/11/17 ΩΡΑ 6ΜΜ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΜΗΛΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!»