"Μηλέικα Νέα"

Την παραίτηση του υπέβαλε την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ο επί σειρά ετών ιατρός του Κέντρου Υγείας Μήλου Ηλίας Αποστολόπουλος. Στην επιστολή του αφήνει αιχμές για εχθρικό περιβάλλον, ρεμβασισμό και ξεκαθάρισμα λογαριασμών!

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Γνωρίζω ότι: Ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κ.Υ. θα πρέπει: Να έχει επιστημονική επάρκεια. Να έχει διοικητικές ικανότητες. Να έχει εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα. Να έχει πνεύμα συνεργασίας και το σημαντικότερο να έχει την πρέπουσα συμπεριφορά προς τους ασθενείς και τους γιατρούς.

Η θέση δεν μπορεί να είναι αντικείμενο πολιτικών συναλλαγών και αποκλεισμένη από άτομα που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο ρεμβασισμός και η προσωπική τους ανέλιξη.

Στο Κ.Υ. της Μήλου η θέση αυτή καλύπτεται από άτομο που δεν έχει προσφέρει τίποτα απολύτως στο κέντρο υγείας και καθημερινά αποδεικνύεται ότι την χρησιμοποιεί για προσωπικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Επειδή λοιπόν το περιβάλλον στο κέντρο υγείας για μένα είναι πλέον εχθρικό και είναι αδύνατον να υπηρετώ υπό τέτοιες συνθήκες αναγκαστικά παραιτούμαι.»

apostolopoulos paraithsh milos 301020