"Μηλέικα Νέα"

Ο «Aegean Voice 107,5» και η εκπομπή «Στο βάθος κήπος» φιλοξένησαν την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μήλου Μαρία Γαρεφαλάκη και συζήτησαν για τις δράσεις του Συλλόγου, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μαρία Γαρεφαλάκη – Δημοτικό Σχολείο Μήλου: «Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων πρέπει να είναι ένα ζωντανό κύτταρο»

«Το σχολείο είναι για τα παιδιά μας το δεύτερο σπίτι μας. Ας βοηθήσουμε στην βελτίωσή του». Αυτό αναφέρει στην σελίδα του στο Facebook ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου.

Ένας Σύλλογος που δεν εφησυχάζει, αλλά παραμένει δημιουργικά ανήσυχος προσπαθώντας, όχι μόνο για την βελτίωση των σχολικών εγκαταστάσεων αλλά και για την παροχή δραστηριοτήτων που θα προάγουν όχι μόνο την γνώση αλλά την δημιουργικότητα, την φαντασία και τις αξίες της οικογένειας, της φιλίας, της συνεργασίας, της ευγενούς άμιλλας.

Γι’ αυτό και διοργανώνει θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις, συμπαραστέκεται με διακριτικότητα, αλλά ουσιαστικά, στους ασθενέστερους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και φροντίζει να είναι πάντα παρών όπου υπάρχει ανάγκη.»