"Μηλέικα Νέα"

«Η προεκλογική περίοδος έφτασε στο τέλος της και είναι καιρός να αποφασίσουμε τι προσδοκούμε από αυτές τις εκλογές. Θα αναφέρω τις σκέψεις μου για τις περιφερειακές εκλογές στις οποίες συμμετέχω ως υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου με επικεφαλή το Μανώλη Γλυνό.

Ο θεσμός των Περιφερειών είναι ένας σχετικά νέος θεσμός, που δεν έχει όμως καταφέρει νομίζω να έρθει κοντά στον κόσμο και στα προβλήματά του, παρά τις δυνατότητες λύσεων που μπορεί πραγματικά να δώσει, αξιοποιώντας τις δυνατότητές του. Αυτό κατά τη γνώμη μου οφείλεται στο γεγονός ότι μέχρι τώρα, ή αν θέλετε εντονότερα την τελευταία πενταετία, στη δική μας Περιφέρεια οι άνθρωποι που τη διοίκησαν δε φρόντισαν γι αυτό. Η λέξη κλειδί νομίζω της προηγούμενης φράσης, είναι το «διοίκησαν». Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί θέλω να πιστεύω οι εποχές που ζητούσαμε διοικήσεις... ζητάμε πλέον ανθρώπους ανοιχτούς στις συνεργασίες και να είναι αυτοί που θα δημιουργούν τις ομάδες εκείνες που με σκληρή δουλειά θα προχωρήσουν τον τόπο  στο αύριο.

Χρειαζόμαστε λοιπόν Περιφερειάρχη, Επάρχους και Περιφερειακούς Συμβούλους που θα δίνουν το λόγο στον πολίτη και θα είναι σε επικοινωνία μαζί του, ώστε με σχέδιο, προτεραιότητες και με έμφαση στην αειφορία  και στην καθημερινότητα των νησιωτών να παίρνουν αποφάσεις και να δουλεύουν αυτοί  και οι υπηρεσίες φυσικά, για να υλοποιηθούν σε εύλογο χρόνο. Τις προηγούμενες μέρες ανέβαζα στο λογαριασμό μου στο facebook τμηματικά, το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ν. Αιγαίου» για τα σημαντικότερα ζητήματα που μας απασχολούν.

Στη «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» είμαστε άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και παρατάξεις, που έχουμε όμως στόχο τη συνεργασία πάνω στα κοινά προβλήματα και τη διάθεση να δουλέψουμε γι αυτά σε συνεργασία με τους δημάρχους και τις τοπικές κοινότητες, γιατί τα προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται, οξύνονται και είναι κρίμα να μην αξιοποιούνται οι δυνατότητες του τόπου μας, που είναι τόσο προικισμένος!!!!

Σας καλώ λοιπόν να μας επιλέξετε και να κάνουμε μαζί το άλμα προς τα εμπρός!!!!!»

ΚΑΙΣΑΡΙΤΗ ΦΛΩΡΑ

Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος

Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου