"Μηλέικα Νέα"

Το Λογιστικό-Φοροτεχνικό Γραφείο «Logic.Me» έγινε αποδέκτης σήμερα Δευτέρα 14/06/2021 φραστικής επίθεσης μέσω τηλεφώνου, την οποία δεν θεωρώ αμελητέο να αφήσω αναπάντητη. Η δημόσια τοποθέτηση μου μέσω του παρόντος δελτίου τύπου έχει σκοπό την προφύλαξη της προσωπικής μου ακεραιότητας, όσο και των συνεργατών του Γραφείου μας.

Στον ένα χρόνο από την σύσταση του «Logic.Me», οι υπηρεσίες που προσφέρονται σε όσους έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους στο Γραφείο μας, εμπνέουν επαγγελματισμό, σοβαρότητα και συνέπεια. Το ίδιο και η μέχρι πρότινος επαγγελματική μου πορεία στο νησί της Μήλου, στην πρότερη θέση μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η ευγένεια, η αξιοπρέπεια μου, καθώς και τα παραπάνω χαρακτηριστικά της δουλειάς μου είναι αξίες που δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να θίξει καμία από αυτές.

Σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους υπάρχει ανταγωνισμός. Ο υγιής ανταγωνισμός είναι ευπρόσδεκτος και προς όφελος της κοινωνίας. Φαινόμενα όμως τραμπουκισμού και ακραίων αντιεπαγγελματικών συμπεριφορών δεν θα γίνουν αποδεκτά από το γραφείο μας.

Πέραν της δεδομένης ενημέρωσης των αρμοδίων φορέων και υπηρεσιών του τόπου επιφυλάσσομαι στη συνέχεια και για οποιαδήποτε μελλοντικά παρόμοια φαινόμενα, για τα νόμιμα δικαιώματα μου.

Εκ μέρους της διευθύνσεως του Λογιστικού Φοροτεχνικού Γραφείου «Logic.Me»,

Μακρή Εμμανουέλα