"Μηλέικα Νέα"

Το Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου ολοκλήρωσε τις δραστηριότητές του για την καλλιτεχνική περίοδο 2018 – 2019. Οι καλλιτεχνικές και παιδαγωγικές μας δράσεις αυΔιεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου.& ΘΕΑΤΡΟΥ ΜΗΛΟΥτή την περίοδο ήταν:

  1. Μαθήματα Σύγχρονου Χορού (Οκτώβρης 2018 – Μάης 2019)
  2. Εργαστήριο Υποκριτικής & Κίνησης για έφηβους και ενήλικες «Performance Project» (10 κύκλους)
  3. Περφόρμανς «Αναδυόμενες» (Απρίλης 2019)
  4. Παράσταση Χορού & Θεάτρου “Ένα παιδί ταξιδεύει» (Απρίλης 2019)
  5. Περφόρμανς «Αναδυόμενες» , Εκτέάσεις του Διεθνο όρμανς «είμαι το κόνσεπτ / κομμάτια που πέφτουν»

(Μάης - Ιούνης 2019)

  1. Περφόρμανς «...και να που φτάσαμε εδώ» (Ιούνης 2019)
  2. Παράσταση Χορού & Θεάτρου «Έρως» (Σεπτέμβρης 2019)
  3. Συμμετοχή της ομάδας Performance Project σε όλες τις παραστάσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου
  4. Οργάνωση, Επικοινωνία, Συντονισμός, Εκτέλεση Παραγωγής και Χορηγός του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεάτρου Μήλου

Η Φιλιώ Λούβαρη, ανεξάρτητα από το Κέντρο Χορού & Θεάτρου Μήλου, ήταν επίσης σκηνοθέτις και χορογράφος της παράστασης "Ο Βυσσινόκηπος" της Πειραματικής Σκηνής Μήλου, κινησιολόγος της παράστασης “Ήρωες & Αντιήρωες” της Εφηβικής Σκηνής της Πειραματικής Σκηνής Μήλου και καλλιτεχνική διευθύνυτρια του 26ου Φεστιβάλ Δήμου Μήλου.

Αυτή τη χρονιά, λοιπόν, την πιο δημιουργική χρονιά μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου,  την Πειραματική Σκηνή Μήλου, το Δήμο Μήλου, το Συνεδριακό Κέντρο Μήλου, την εταιρία IMERYS, την Αρχαιολογική Υπηρεσία, την Μάντη Λυκερίδου, τον Αντώνη Πουλάκη, τον Στέλιο Ζούλια, την Milos Life, την Milos Voice, τα Μηλέικα Νέα, το Milos 24, όλους τους ερμηνευτές, συνεργάτες, συντελεστές και θεατές όλων των παραστάσεων και φυσικά τους αγαπημένους μαθητές μου και τους γονείς τους για την υποστήριξη, τις ευκαιρίες, την εμπιστοσύνη, τη συνεργασία και την αγάπη τους. Όλοι εσείς μου δίνετε φτερά για τη συνέχεια! Καλή μας καλλιτεχνική Χρονιά! Και μην ξεχνάτε: «O κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει».

Ταπεινά σας ευχαριστώ,

Φιλιώ Λούβαρη