"Μηλέικα Νέα"

Την ικανοποίησή του αλλά και τις ευχαριστίες του προς όλους όσους βοήθησαν, εξέφρασε με δήλωσή του ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Γαλλής για την διοργάνωση των προβολών του CineΚαλησπερίτη στα Πολλώνια της Μήλου στις 31 Ιουλίου 2022.

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολλωνίων Μήλου – (ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ) κ. Χρήστος Γαλλής, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Χορηγό Imerys και την ικανοποίησή του τόσο για την άψογη διοργάνωση, όσο και για την ανταπόκριση των Μηλίων φίλων του Cine Καλησπερίτη οι οποίοι παρευρέθησαν την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022, στις 21: 15, στον Προαύλιο χώρο της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στα Πολλώνια Μήλου και παρακολούθησαν 2 εξαιρετικές ταινίες.

Ο Πρόεδρος κ. Γαλλής στις δηλώσεις του ανέφερε πως: «Ο Cine Καλησπερίτης δημιούργησε ένα ξεχωριστό σκηνικό για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού αναδεικνύοντας ένα σημαντικό τοπόσημο της Μήλου. Σκοπός των συνεργειών μας με τον βραβευμένο Cine Καλησπερίτη από την γειτονική Κίμωλο, είναι η αξιοποίηση των χώρων με σεβασμό και ένδειξη ποιότητας για να παράγουμε πολιτισμό και να χαρίσουμε στιγμές ξεχωριστές στους κατοίκους αλλά και επισκέπτες του νησιού της Μήλου. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος λειτουργεί με γνώμονα την συνεργασία και την διενέργεια πράξεων πολιτισμού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους Μηλίους φίλους που βοήθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια σε όλους σας.»

Εθελοντική Ομάδα Κιμώλου «Κιμωλίστες»