"Μηλέικα Νέα"

xwrio2016

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους όσους βοήθησαν να έχει επιτυχή έκβαση η παιδική εκδήλωση που διοργανώσαμε από την 23η Δεκεμβρίου 2016 έως και την 10η Ιανουαρίου 2017 με θέμα «το χωριό του Αι Βασίλη».

Ειδικότερα ευχαριστούμε:

α. Tον κ. Δήμαρχο, τις κ Αντιδημάρχους, τον κ Πρόεδρο του χωριού μας και τους τεχνικούς του Δήμου που βοήθησαν τα μέγιστα να γίνει και φέτος η εκδήλωση.

β. τους κκ Ξυδάκη Κων/νο με τους βοηθούς του (κατασκευή ξύλινης εξέδρας), Βήχο Δημήτριο, Τσερώνη Δημήτριο, Τσερώνη Στυλιανό, Μάλλη Νικόλαο, Λιβάνιο Γεώργιο, Σταύρο Μακρή, Φρατζεσκάκη Χρήστο, Φρατζεσκάκη Γεώργιο, Γενναδόπουλο Σπυρίδωνα (ηλεκτρολογική υποστήριξη) Φραγκίσκο Καβαλιέρο (Ντόκος), Γοζαδίνο Νικόλαο (ΑΚΤΑΙΟΝ) και Πανώριο Αντώνιο-φλοίσβο (προσφορά τεντών πέργκολας), Μάλλη Πετρινέλλα- Μάκη Ζώρζος (προσφορά ετησίως αποθηκευτικού χώρου εξοπλισμού), Ζούλια Μάρκο και Κων/νο (κατάστημα υδραυλικών-χρωμάτων κλπ), Μαθιουδάκη Θεμιστοκλή, Ζούλια Ιωαννη –Καπνιτζή (μεταφορά εξοπλισμού),  

γ. Τα σούπερ μάρκετ: ΤΣΑΚΑΝΟΥ, ΖΩΡΖΟΥ-ΜΑΛΛΗ ΟΕ, ΛΟΥΛΑΔΑΚΗ, Βήχου Δαμιανού MILOS ALFA MARKET, ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ-ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ,ΙΟΛΗ ΑΕ, τον ιδιοκτήτη του «ΓΙΑΝΚΟΣ καφέ» κ. Αντώνιο Νίνο, τον Νικόλαο Νίνο ιδιοκτήτη του μεζεδοπωλείου « ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ», τον ιδιοκτήτη του enjoy coffee κ. Καβαλιέρο Μιχάλη (Κουμπάρος), τον κ. Γεώργιο και Χαράλαμπο Τσιριγώτη ιδιοκτήτες του μίνι μάρκετ «ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», τις μεταφορικές εταιρίες Ιωάννη και Σταμάτη Μαρκαντώνη, και Πέτρου Τούρλου (ΤΣΙΦΤΗ), τον κ. Δημήτριο Τσερώνη (ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ), τον ιδιοκτήτη του βενζινοπωλείου «ΕΛΙΝ» κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη, την κ. Θωμαή Ξυδού, τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης «ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ» κ. Πέτρο και Μιχαήλ Βαμβακάρη, την πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΥ.ΚΑΜ (για την προσφορά του ευχόδεντρου) , τον κ. πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒ (για τα εδέσματα που προσέφεραν τα μέλη τους), τον κ. Γεώργιο Μάλλη ιδιοκτήτη της εταιρίας Γ. Μάλλης και Σια ΟΕ, τον κ. Ανδρέα Σφίγγα ιδιοκτήτη του καταστήματος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», την κ. Κυριακή Βελετά, την κ Κατερίνα Κελαιδή (ΚΑΡΔΟΥΛΗ), και τον Σπύρο Τσιριγώτη (ΚΑΝΕΛΗ),την κ. Άρτεμη Κορωνάκη-ΠΑΝΩΡΙΟΥ (ΧΡΥΣΟΜΗΛΟ για την προσφορά των δώρων που μοίρασε ο Αι Βασίλης την Πρωτοχρονιά), Πουλάκη Αντώνιο (προσφορά Ξυλείας) και την εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (μπισκότα) και τους Ιωάννη-Μαρία Βικελή ιδιοκτήτες του αρτοποιείου-ζαχαροπλαστείου στον Καρόδρομο,

δ. το πλήρωμα των μικρών μας εθελοντών που από το 2012 ανελλιπώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους Ειρήνη και Δήμητρα Μωραΐτη, Ελένη και Μαρία Γενναδοπούλου, Αργυρώ και Αικατερίνη Τσερώνη, Ανδριάνα Παλαιού, Μιχαήλ Βήχο, και Σταματία Βήχου

ε. τις κκ Ρουλα Μαρουδίτση-Νίνου, Μαρία Σούρα, Ρούλα Νίνου-Μωραΐτη, Πετρινέλλα Κάτρη, Αικατερίνη Μωραΐτη, Μάλλη Ελένη για την εθελοντική τους εργασία στα περίπτερα παραγωγής καφέ –κλπ εδεσμάτων, κ Βεσλεμέ Ιωάννη (κατασκευή μπάνερ χορηγών)

στ.για την προετοιμασία και ερχομό του Αι Βασίλη από την μακρινή Λαπωνία μέσω Κύθνου-Σερίφου Σίφνου και Κιμώλου τους: κ. Αντώνιο Νίνο (Μαλλιά) προσφορά εξοπλισμού γερανού κλπ και τους συνεργάτες του Γιάννη Αυγερινό και Νίκο Τσιριγωτάκη.

και τέλος ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ μικρούς και μεγάλους ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Β. ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ

Ο Σύλλογος στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 05-02-2017 στο κελί της ενορίας μας παρουσία των: σεβαστών ιερέων του οικισμού μας και του Π. Τριοβασάλου, κ Δημάρχου, κκ Αντιδημάρχων, Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου, Προέδρου τοπικού διαμερίσματος Τριοβασάλου, της Προέδρου Εξωραϊστικού Συλλόγου Π. Τριοβασάλου και των μελών του έκοψε την πίτα του. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή χρονιά με μέγιστο βαθμό συνεργασίας και εθελοντισμού για την διοργάνωση δράσεων που θα αποτελέσουν πολύτιμο αρωγό πολιτιστικής- κοινωνικής αναβάθμισης τόσο του οικισμού μας όσο και του νησιού μας. Χαιρετισμό απεύθυναν και ο Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι κ Ζαμπέτα Τούρλου και Σοφία Βαμβακάρη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και ο πρόεδρος του οικισμού μας με περιεχόμενο την ειρήνη και ομαλότητα στον τόπο μας και την συνεργασία της εκκλησίας και των συλλόγων με την Δημοτική αρχή για να επιτευχθεί η πρόοδος και η ανάπτυξη του τόπου μας.

Στους προσκεκλημένους προσφέρθηκαν εδέσματα και καφές από τις πάντα πρόθυμες εθελόντριες του συλλόγου μας.

Το τυχερό φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα ρολόι χειρός προσφορά του καταστήματος «ΧΡΥΣΟΜΗΛΟ» βρήκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Καμακάρης Βασίλειος στον οποίο ευχόμαστε κάθε προσωπική οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία.

Φωτογραφίες από την κοπή θα δημοσιεύσουμε σε επόμενη ενημέρωσή μας

Γ. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Και φέτος ο σύλλογος μας θα λάβει μέρος στη παρέλαση του καρναβαλιού 19/02/207 με θέμα « ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΥ». Όσοι επιθυμούν να έρθουν στην παρέα μας και να διασκεδάσουν μαζί μας να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στην σύζυγο του Γεν Γραμματέα κ. Ρούλα Μωραίτη τηλ: 6944676686 και στην κ Αικατερίνη             Ζούλια μέλος του ΔΣ υπεύθυνη πολιτιστικών θεμάτων τηλ: 6951786076 το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή10 Φεβρουαρίου.