"Μηλέικα Νέα"

Με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στόχο την εκ θεμελίων αντιμετώπιση των πολλαπλών διαστάσεων της έμφυλης βίας, η Εταιρία περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), σε συνεργασία με τη CMT Prooptiki, προσκαλούν τις γυναίκες της Μήλου σε ένα Εργαστήρι Βιωματικής Εκπαίδευσης και Θεατρικής Δημιουργίας.

Το Εργαστήρι έχει σκοπό να αποτελέσει έναν τόπο συνάντησης κι ανταλλαγής βιωμάτων γυναικών, που μέσα από το μοίρασμα ιστοριών, σκέψεων και συναισθημάτων θα συνδημιουργήσουν μια θεατρική παράσταση:  μια συλλογική κατάθεση ψυχής που θα προκύψει μέσα από τις βιωματικές διεργασίες της ομάδας και τη μεθοδολογία του Σωματικού/ Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου.

Χώρος

Πειραματική Σκηνή Μήλου

Διάρκεια

Ιανουάριος-Αύγουστος 2023

Συχνότητα Συναντήσεων

16 Συναντήσεις δια ζώσης (8 ΣΚ)

4 διαδικτυακές συναντήσεις Δημιουργικής Γραφής (Ιανουάριος-Ιούνης)

4 πρόβες και παρουσίαση (Αύγουστος)

Δηλώσεις συμμετοχής

https://bit.ly/gbvworkshop_signup

Συνομιλούμε, Ενημερωνόμαστε, Μοιραζόμαστε, Δημιουργούμε

...μια ιστορία γυναικών, ένα μήνυμα που μας αφορά όλες και όλους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε  με την κα. Εμμανουέλα Σφακιανάκη,
2108056920 (09:00 – 17:00), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το έργο «Πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας και προαγωγής της ισότητας των φυλών στην περιφερειακή ενότητα των Κυκλάδων» υολποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης την ΕΠΑΨΥ και εταίρο την CMT Prooptiki. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 13,5 εκ., χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr