"Μηλέικα Νέα"

pollonia

Δελτίο Τύπου ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας όπου έγινε απολογισμός του χρόνου που μας πέρασε και τέθηκαν οι νέοι στόχοι για το επόμενος έτος, ενώ παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου και τα έργα που έχουν προταθεί στον Δήμο Μήλο για πιθανή υλοποίηση το 2018. 

Από τα σημαντικότερα έργα του Συλλόγου μας για το 2017 ήταν η επαναλειτουργία της Παιδικής Χαράς η οποία είναι σε φάση τελικης αδειοδότησης από την Περιφέρεια. 

Επίσης είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε με μεγάλη υπερηφάνεια και ικανοποίηση ότι μετά από στοχευμένες ενέργειες και προσπάθεια μηνών, ξεκινάει η πρώτη φάση για την υλοποίηση του σημαντικότερου έργου υποδομής για τα Πολλωνια που είναι η Ολοκληρωμένη Μελέτη Δικτύων και Βιολογικού Καθαρισμού Πολλωνιων ! Θελουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε την Μέγα χορηγό εταιρία Imerys για την ουσιαστική και αμέριστη προσφορά τους και σε αυτό το έργο υποδομής για το χωριό μας. Επισης το Τεχνικό Γραφείο Μανώλη Μαλλη - Σοφίας Βαμβουνη για την συνεχή βοήθεια τους στο έργο μας. 

Γεμάτοι αισιοδοξία και δύναμη σας περιμένουμε στην επόμενη Γενική Συνέλευση που θα γίνει εντος του επόμενου μήνα και η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανά πάσα στιγμή όλα τα οικονομικά στοιχεία του Συλλόγου και τα έγγραφα μας βρίσκονται στη διάθεση όλων των μελών που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.