"Μηλέικα Νέα"

«Την Παρασκευή 14/2 επισκεφθήκαμε με τα παιδιά την βιβλιοθήκη του ΕΠΑΛ Μήλου, στα πλαίσια του προγράμματος φιλαναγνωσίας που εκπονούμε.

Εκεί ξεναγηθήκαμε και μάθαμε τον τρόπο λειτουργίας της δανειστικής βιβλιοθήκης από την υπεύθυνη εκπ/κό του ΕΠΑΛ κα Τζιωτάκη Κατερίνα. Ακολούθησαν παιχνίδια και καλλιτεχνικές δημιουργίες με την βοήθεια των μεγάλων μαθητών  Βρεφονηπιοκομίας και Β΄Υγείας και Πρόνοιας  και της υπευθύνου καθηγήτριας κας Γεωργίας Αχνούλα, με θέμα το βιβλίο.

nhpiagegeio epal milos0220a

Τέλος απολαύσαμε την παραστατική ανάγνωση της κας Σπυριδούλας Εικοσιπεντάκη, που ακούραστα συνδράμει στην εύρυθμη λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης.

Φεύγοντας, δεν παραλείψαμε να περιηγηθούμε και στους υπόλοιπους χώρους και εργαστήρια του ΕΠΑΛ.

nhpiagegeio epal milos0220b

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους, μικρούς και μεγάλους, που με αγάπη και υπομονή φρόντισαν ώστε να περάσουμε τόσο όμορφα και δημιουργικά σ’ αυτήν μας την επίσκεψη.

Σίγουρα θα το επαναλάβουμε και καλούμε όλους σας να επισκέπτονται και να δανείζονται βιβλία από εκεί, κάθε Δευτέρα απόγευμα.»

nhpiagegeio epal milos0220c

Τα παιδιά και οι νηπιαγωγοί: Σοφία Μλαδένη και Άννα Γιάντη

Από την πλευρά του το ΕΠΑ.Λ. Μήλου αναφέρει: «Την Παρασκευή 14/2 καλωσορίσαμε στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας το Νηπιαγωγείο Πλάκας. Με τη βοήθεια των μαθητών των τμημάτων Γ' Βρεφονηπιοκομίας και Β' Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας, οι μικροί μαθητές εξερεύνησαν τη βιβλιοθήκη μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες.»

nhpiagegeio epal milos0220d