"Μηλέικα Νέα"

Τη Μήλο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με αφορμή τον μεγάλο θρησκευτικό εορτασμό της Μετάστασης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, ο κ. Φόρτωμας παρευρέθηκε στον εσπερινό που τελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη τον Σιδεριανό, στον Χάλακα Μήλου. Τον εσπερινό παρακολούθησε μαζί του η Έπαρχος Μήλου κ. Έλλη Χωριανοπούλου.

Στη συνέχεια, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής είχε συνάντηση με την Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Μήλου κ. Στυλιανή Μαρκαντωνη και τον Γραμματέα κ. Περικλή Νίνο, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα της καθημερινότητας του νησιού, καθώς και οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

fortomas xwrianopoulou 0921a

«Η μεγάλη εορτή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για την πίστη μας και είμαι ευτυχής που παρευρέθηκα στο νησί της Μήλου για τον εορτασμό. Η Μήλος, αποτελεί πλέον πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, αλλά και για μεγάλες διαφημιστικές και τουριστικές εταιρίες, που την επιλέγουν για το μαγευτικό φυσικό της τοπίο και την κατατάσσουν στους διεθνείς προορισμούς, μέσα από τις καμπάνιες τους», δήλωσε ο κ. Φόρτωμας κατά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του.