"Μηλέικα Νέα"

epal-milou1Όλοι οι υποψήφιοι για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2016 των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία ορίζεται από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου ως και την Δευτέρα

29 Φεβρουαρίου για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) είτε με το παλιό-καταργούμενο σύστημα είτε με το νέο σύστημα. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία (11-29 Φεβρουαρίου) είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Καλούμε επομένως όλους τους υποψήφιους που θέλουν να διαγωνιστούν εκ νέου στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2016 των ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α ή Β) να προσέλθουν στο σχολείο μας ώστε να συμπληρώσουν την Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής.

Επισημαίνεται οτι όλοι οι απόφοιτοι παλαιότερων ετών, πρέπει να φέρουν μαζί τους την ταυτότητά τους και το απολυτήριο Λυκείου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλ. Του ΕΠΑΛ

Μήλου: 2287022533.

Για να δείτε την εγκύκλιο:

http://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/epal-m/anakoinwseis-epala/17923-11-02-16-apo-simera-oi-aitiseis-symmetoxis-gia-tis-panelladikes-2