"Μηλέικα Νέα"

Ο Διευθυντής και οι καθηγητές του ΕΠΑ.Λ. Μήλου συγχαίρουν όλους τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων  για τις επιδόσεις τους και τις οικογενειές τους για την υποστηριξή και την υπομονή τους.

Οι μαθητές μας συνέχισαν στο δρόμο που χάραξαν οι απόφοιτοι των προηγούμενων ετών, πετυχαίνοντας βαθμολογίες που άγγιξαν το άριστα και κατορθώνοντας οι περισσότεροι εξ αυτών να πλησιάσουν και να ξεπερασουν τα όρια των δυνατοτήτων τους.

Όλα αυτά συνέβησαν μάλιστα σε μια δύσκολη χρονιά με δίμηνη αποχή από τη δια ζώσης διδασκαλία, κάτι που κάνει την επίδοση τους να φαντάζει ακόμα μεγαλύτερη.

Οι υποψήφιοι που δεν κατάφεραν για πολλούς λόγους να πετύχουν υψηλές βαθμολογίες ικανές να τους επιτρέψουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή εκ των πρώτων επιλογών τους, έχουν αποκτήσει ήδη το πτυχίο της ειδικότητας τους και γνωρίζουν οτι έχουν τα αρχικά εφόδια για μια επαγγελματική καριέρα.

Για άλλη μια χρονιά η συνεργασία, η εμπιστοσύνη και το ομορφο κλιμα μεταξύ των καθηγητών και των μαθητών, η στήριξη των γονέων, η δουλειά, η επιμονή και η μελέτη  των μαθητών έφτασαν το σχολείο μας στην κορυφή.

Το ΕΠΑΛ Μήλου ανακοινώνει τους βαθμούς των μαθητών που εξετάστηκαν στο ομώνυμο Εξεταστικό Κέντρο. Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν όλους τους μαθητές για τις επιδόσεις τους και τους εύχονται καλή πρόοδο. Για λόγους διασφάλισης των προσωπικών δεδομένων, δεν εμφανίζονται τα ονόματα των υποψηφίων παρά μόνο οι κωδικοί τους.

epal apotelesmata2020 milos