"Μηλέικα Νέα"

Το Δ.Σ. του ΠΟΣΠΟΜ ανακοινώνει στα μέλη του, πως λόγω των τρεχόντων συνθηκών και επιβολής μέτρων πρόβλεψης Covid-19, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα γίνουν το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 17:00-21:00 το απόγευμα στο εξωτερικό χώρο του κτιρίου του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ.


Η καθιερωμένη ενημέρωση σχετικά με τον απολογισμό θα γίνει γραπτά ακολουθώντας τις οδηγίες.

Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να εκφράσουν την συμμετοχή τους το αργότερο έως 3.09.2018 μέσω email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στον Φραγκούλη Λιλλή στο 6948519326.

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας στο χώρο καθώς και η τήρηση των υποχρεωτικών αποστάσεων.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

«Αγαπητά μέλη του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ,

Ενόψει των εκλογών της 5ης Σεπτεμβρίου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

  1. Για να ασκήσει κάποιο μέλος το δικαίωμα ψήφου ή για να θέσει υποψηφιότητα θα πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερος μέχρι και το έτος 2020.
  2. Η προσέλευση για ψηφοφορία θα γίνεται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και είναι αναγκαία η χρήση μάσκας.
  3. Ψηφοφορία δια αντιπροσώπου είναι εφικτή κατόπιν εξουσιοδότησης με γνήσιο υπογραφής (ηλεκτρονικά ή από τις αρμόδιες αρχές).
  4. Μπορείτε να δηλώσετε για να συμμετέχετε στην εφορευτική επιτροπή έως το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12 στον Κ. Φραγκουλη Λιλλη.

Σας ευχαριστούμε και σας αναμένουμε στις εκλογές του Συλλόγου μας για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ»

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ