"Μηλέικα Νέα"

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 στα εγκαίνια της  ομαδικής  έκθεσης ‘’ARTISTS’’ που θα φιλοξενηθεί από το Δήμο Μήλου στο «ΔΗΜΟΤΙΚΟΝ ΣΧΟΛΕΙΟΝ ΘΗΛΕΩΝ 1875» στην Πλάκα. Η έκθεση περιλαμβάνει διάφορες μορφές εικαστικής τέχνης όπως φωτογραφία, ζωγραφική, (ModulArt) και γλυπτική.

Πέντε καλλιτέχνες από διαφορετικές χώρες, ενώθηκαν  για να μοιραστούν με το κοινό την καλλιτεχνική τους ματιά, τη φωνή τους και την εσωτερική τους γλώσσα. Ονειρεύονται κάτι νέο και ανοίγουν τις πόρτες της σύγχρονης τέχνης στη Μήλο, εμπνευσμένοι από τους μύθους, την ιστορία και το φως των Κυκλάδων.

Αποκαλύπτοντας νέους δεσμούς μεταξύ αυτών των πέντε καλλιτεχνών και των έργων που θα παρουσιάσουν, αυτή η έκθεση είναι ένα ταξίδι, μια απάντηση στις πολλαπλές φωνές που ενώνονται, στις ιδέες των συνόλων και των ατόμων όπου κάθε καλλιτέχνης εκφράζεται ελεύθερα. Η έκθεση αποτελεί ένα χώρο διαλόγου και συνάντησης με το κοινό και το σημείο εκκίνησης ενός πρωτότυπου ταξιδιού που ξεκινάει τώρα στη Μήλο.

artists 2021a luyken

Οι καλλιτέχνες και τα έργα που θα παρουσιαστούν:

Katerina Kaloudi

Κατερίνα Καλούδη - Φωτογραφία
"Τα μυστικά της θάλασσας"

Leda Luss Luyken

Λέντα Λους Λούικεν - Εννοιολογική Τέχνη – ModulArt

''Alpha eyes"

Mady Lykeridou

Μάντη Λυκερίδου - Φωτογραφία

"Θαλασσογραφία"

Michele Manzi

Μικέλε Μάνζι – Γλυπτική σε πέτρα

"Πέτρα και φως"

Fabrice Vallon

Φαμπρίς Βαλλόν - Φωτογραφία

"Monumental  #3"

Διάρκεια έκθεσης : 17 Ιουλίου - 29 Αυγούστου 2021

Ημέρες & Ώρες: Πέμπτη – Κυριακή, 6:30μ.μ. – 10:30μ.μ.

Επιμέλεια έκθεσης: Μάντη Λυκερίδου, FabriceVallon

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Υπό την αιγίδα του Δήμου Μήλου

Χορηγοί: Jean Francois Dubos, Cub Sept Paris, IMERYS

Οι διοργανωτές θα φροντίσουν για την τήρηση των  υγειονομικών κανόνων του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον covid - 19. Παρακαλούμε το κοινό να προσέλθει στο χώρο της Έκθεσης με μάσκα.

artists 2021 kaloudi