"Μηλέικα Νέα"

«Η τουριστική ανάπτυξη των τελευταίων ετών έχει εκτοξεύσει την ενδιαφέρον πολλών να έρθουν επενδυτικά στη Μήλο και να εκδηλώσουν την επιθυμία  αγοράς κάποιου αγροτεμάχιου, οικοπέδου η σπιτιού για προσωπική η επαγγελματική χρήση.

Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία στην σωστή περίοδο και στην σωστή τιμή!

Τα «Μηλέικα Νέα» σε συνεργασία με την «Κλάδα» Real Estate σας προσφέρουν την δυνατότητα να εκτιμήσετε και να πουλήσετε ή να εκμεταλλευτείτε το αγροτεμάχιο σας, το οικόπεδο σας, το οίκημα σας.

Όποιος λοιπόν διαθέτει ακίνητο ή κάτι από τα παραπάνω και επιθυμεί να το πουλήσει, έχει την δυνατότητα να επισκεφθεί τα γραφεία της «Κλάδα» Real Estate στις Πλάκες της Μήλου και με ένα μικρό κόστος να έχει μια πρώτη εκτίμηση της αγοραστικής/εμπορικής του αξίας.

Η «Κλάδα» Real Estate και ο Άρης Δεληβασιλείου με σεβασμό στον πελάτη θα κανονίσει ένα ραντεβού μαζί σας στο διάστημα που ακολουθεί και μέχρι τέλη Μαρτίου ώστε να αναλάβει την προώθηση του στην επενδυτική αγορά της Μήλου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της «Κλάδα» Real Estate http://www.klada.gr και να επικοινωνήστε με τον κ.Δεληβασιλείου στα τηλέφωνα: 2287023083 & 695 6519114 & στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. »