"Μηλέικα Νέα"

ky-foreio

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά τις μαζικές αποστολές ποσότητας άνω του 2 τόνων πλαστικών καπακιών που στείλαμε από τον Φεβρουάριο 2015 έως το Φεβρουαριο του 2016, είναι στην πρόθεση μας να συνεχίσουμε την συγκεκριμένη προσπάθεια σαν Πολιτιστικός σύλλογος, αλλά και με την συμμετοχή στην εκστρατεία Πολιτιστικών συλλόγων, Συλλόγων εργαζομένων, εταιρειών, τουριστικών επιχειρηματιών του νησιού μας και απλών πολιτών.

Η παράδοση στο Κέντρο Υγείας Μήλου ενός πτυσσόμενου φορείου μεταφοράς τραυματιών από τον ΣΥΛΛΟΓΟ μας, είναι γεγονός! Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο τον κόσμο, πως η προσπάθεια στήριξης της εκστρατείας συλλογής πλαστικών καπακιών από την Πλακιωτικη Ένωση και κατ’επέκταση, όλη την Μήλο συνεχίζεται!

Ο στόχος παραμένει ο ίδιος! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ, τα αποστέλλουμε στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ και εκείνοι τα διαθέτουν σε εμάς και ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν , για ακόμα και άλλα αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη για την Μήλο!

ky-foreio1

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες, τους Δημοσίους και Ιδιωτικούς Φορείς, τις επιχειρήσεις, τους Συλλόγους εργαζομένων και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους που συμμετέχουν στην Εκστρατεία μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΥ (Δ ΤΑΞΗ), ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΠΟΣΠΟΜ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ Π. ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ IMERYS, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Κ.ΥΓΕΙΑΣ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Υ.Ε.Ν. Πειραιά ,& τις επιχειρήσεις ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, ΑΛΜΥΡΑ ,ΓΥΑΛΟΣ, ΑΜΜΟΣ, ΚΟΥΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑΣ,ΜΑΛΛΗ Α.Ε., YANKOS, ΣΙΡΟΚΚΟ, ΜΟΥΡΑΤΟΣ κ.α.

ky-foreio2

Τέλος ευχαριστούμε τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Κ. Υγείας Μήλου κο Ηλία Αποστολόπουλο, και τον πρόεδρο του ΙΣΚΥΜ κο Αντώνη Νινο, για την ομιλία τους αναφορικά με τον σκοπό της Δωρεάς στο Κ.υγείας (κατά την παραλαβή του φορείου), στα παιδιά του σχολείου και τον Δήμο Μήλου για την διάθεση του Δημοτικού λεωφορείου για την μετακίνηση των Μαθητών.»

Εκ μέρους το Δ.Σ. της Πλακίωτικης Ένωσης

Ο Πρόεδρος                                                                                      

Αριστόδημος Μ. Δεληβασιλείου