"Μηλέικα Νέα"

damoulakis-skai17

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε το Σάββατο το βράδυ ο δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης αναφερόμενος στα θέματα της επικαιρότητας σχετικά με τα λύματα και τα σκουπίδια.

Ο δήμαρχος Μήλου αφού υπέπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με τα λύματα, δικαιολόγησε την κατάσταση με τα σκουπίδια πολιτικά, όπως συνηθίζει, ρίχνοντας τις ευθύνες στο θέμα των συμβασιούχων και την κυβέρνηση. Να θυμίσουμε στον δήμαρχο Μήλου ότι αρκετές μέρες μετά την επίσημη λήξη της απεργίας η κατάσταση με τα σκουπίδια στη Μήλο εξακολουθούσε να είναι ανυπόφορη, ενώ σε σχετικό μας άρθρο που σας παραθέτουμε και πάλι σήμερα τονίζαμε με ρεπορτάζ μας την εικόνα που είχαν τα γειτονικά νησιά των Κυκλάδων, όπου η αποκομιδή των απορριμμάτων γινόταν κανονικά και ήταν πεντακάθαρα!

Αναλυτικά ο κ.Δαμουλάκης δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ:

«Τα λύματα αυτά τα οποία λένε, δε βγαίνουν από δω κι από ‘κει. Είναι όλα ψέματα. Υπάρχει μία ροή όλου του δικτύου που πηγαίνουν σε αυτή τη μονάδα του Βιολογικού και όταν η μονάδα αυτή, θέλουμε 4000 κυβικά νερό, η μονάδα είναι των 400, οπωσδήποτε φεύγει και ένα μέρος λυμάτων, που λένε ψέματα γιατί τους έχω ενημερώσει, το ξέρουν έχω στείλει παντού επιστολές. Προβλέπεται από την Ευρωπαϊκή οδηγία, μπορεί να γίνεται και πρωτοβάθμια». Ταυτόχρονα ο κ.Δαμουλάκης ενημέρωσε ότι η απόφαση της Περιφέρειας για το πρόστιμο των 42.000 ευρώ δεν έχει ακόμα αποσταλεί στο Δήμο Μήλου για να μπορέσει να απολογηθεί μέσω ένστασης!

Όσον αφορά το θέμα των σκουπιδιών ο δήμαρχος Μήλου τόνισε:

«Με την ιστορία που δημιουργήθηκε με τους συμβασιούχους βρεθήκαμε λοιπόν με 4 ανθρώπους να προσπαθούμε να καθαρίσουμε το νησί. Εκείνες λοιπόν τι μέρες πήγαν και πήραν κάτι φωτογραφίες. Πήγαμε λοιπόν στο δημοτικό συμβούλιο, πήραμε μια απόφαση, να έχουμε 11 άτομα, να μπορούμε να πληρώσουμε, χωρίς να ανεβάσουμε και τα τέλη, προκειμένου να μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα »

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του δημάρχου Μήλου: http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=292691

Τα «Μηλέικα Νέα» σας παραθέτουν εκ νέου το άρθρο για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Σχετικό θέμα: Μυρίζει… «βρώμικο» πολιτικό παιχνίδι στην πλάτη της Μήλου.