"Μηλέικα Νέα"

Διαδέχονται το ένα το άλλο τα δημοσιεύματα που εξυμνούν τη Μήλο, με τη σκυτάλη να παραλαμβάνει αυτή τη φορά ο ταξιδιωτικός ιστότοπος Art Travel που αναφέρει το κυκλαδίτικο νησί ως «μια ηφαιστειακή όαση που φιλοξενεί γραφικά χωριά και κρυμμένους ονειρικούς κόλπους»

Στο δημοσίευμα προστίθεται ότι «η Μήλος χαρακτηρίζεται από σεληνιακούς βραχώδεις σχηματισμούς και έχει τις περισσότερες παραλίες από κάθε άλλο νησί» και συνεχίζει με εκτενή παρουσίαση των ενδιαφερόντων που διαθέτει το «νησί-παλέτα» όπως το αποκαλεί.

Το Art Travel είναι μία ταξιδιωτική ή lifestyle ιστοσελίδα που δημιουργεί μια τεράστια βάση δεδομένων που συνεχώς θα ανανεώνεται με τις καλύτερες επιλογές για διαμονή, εστίαση, πολιτισμό, γαστρονομία, shopping, design και διασκέδαση στους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό. Οι επιλογές είναι τέτοιες ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε είδους ταξιδιού: πολυτελές, περιπέτειας, εξερεύνησης, low budget, business.

http://www.arttravel.gr/arttravel-best_proorismoi/article/23137/taxidi-sta-kalutera-ths-mhlou?idU=2&utm_source=newsletter_2097&utm_medium=email&utm_campaign=48