"Μηλέικα Νέα"

sev-milou

Σχετικά με την Ανακοίνωση που εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Μήλου όσο αφορά την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους στα καταστήματα Carrefour Express, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Μήλου δηλώνει την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στα Carrefour Express και στις οικογένειες τους.

Δεν επιζητά με κανέναν τρόπο να διακοπεί η λειτουργία των καταστημάτων και να χάσουν την εργασία τους τόσοι συμπολίτες μας.

Διαφωνεί όμως κάθετα με την άποψη του Εργατικού Κέντρου Μήλου στην αναφορά του για αδικαιολόγητη άνοδο των τιμών στα καταστήματα εμπορίας τροφίμων.

Θίγει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις τροφίμων που λειτουργούν χρόνια στο νησί μας και που προσπαθούν να επιβιώσουν τα καταστήματα τους και να ζήσουν οι οικογένειες τους καθώς και οι οικογένειες των υπαλλήλων τους.

Παρά τον ανταγωνισμό που έχουν δεχθεί προσπαθούν να προσφέρουν τις καλύτερες τιμές για τους καταναλωτές.

Στο νησί μας έχει αποδειχθεί ότι μπορούμε να δουλέψουμε και τα μικρά και τα μεγάλα καταστήματα τροφίμων αφήνοντας τον καταναλωτή να επιλέξει το συμφέρον του.

Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε ότι η ανακοίνωση μας είναι απάντηση   στην αναφορά του Eργατικού Kέντρου Μήλου , σε μονοπωλιακές καταστάσεις και αδικαιολόγητες υψηλές τιμές στον κλάδο εμπορίας τροφίμων.