"Μηλέικα Νέα"

«Αξιότιμε κ. Νίκο Συρμαλένιε, Θεωρούμε ότι είναι προκλητικό να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα εσείς για την προγραμματισμένη μεταφορά του ΕΦΚΑ Μήλου στη Νάξο για δύο λόγους:

1)Εμπαίζετε την νοημοσύνη μας διότι προσπαθείτε σκόπιμα να μπερδέψετε τα πράγματα, χωρίς να απαντάτε ευθέως για τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις δικές σας καθώς το επίμαχο ΦΕΚ φέρει την υπογραφή του Υφυπουργού Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αναστάσιου Πετρόπουλου 

2)Παραβλέπετε σκόπιμα πως ο ΕΦΚΑ δημιουργήθηκε από μηδενική βάση το 2017, επί ΣΥΡIΖΑ, οπότε οι όποιοι σχεδιασμοί και οι αποφάσεις, που αφορούν και στη Μήλο, έγιναν τότε!!

Αντί λοιπόν να ζητήσετε συγνώμη, κουνάτε το δάχτυλο και το χειρότερο συνεχίζετε να εξαπατάτε και να εμπαίζετε  την νοημοσύνη των νησιωτών!

Και κάτι ακόμη ... κ. Νίκο Συρμαλένιε αφήστε τα γνωστά, τζούφια και υποκριτικά καλέσματα κατόπιν εορτής...!!! Κριθήκατε  πρόσφατα από τον ίδιο το λαό για την αδιαφορία, την απραξία και την αδράνεια σας επί 4,5 χρόνια κυβέρνησης.  Πιστεύουμε ότι είναι πολύ όψιμο το ενδιαφέρον....!!!

Σας ενημερώνουμε, για να μην αγωνιάτε πλέον,  ότι αυτό που δεν έκανε το κόμμα σας θα διορθωθεί άμεσα από την κυβέρνηση της ΝΔ και τον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.»

Σχετικά άρθρα:

1.

2.