"Μηλέικα Νέα"

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά τις μαζικές αποστολές ποσότητας  άνω των 10 τόνων πλαστικών καπακιών που στείλαμε από τον Φεβρουάριο 2015 έως το Μάρτιο του 2020, συνεχίζουμε και αυτό το καλοκαίρι την συγκεκριμένη προσπάθεια την ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ανταποδοτική εκστρατεία ανακύκλωσης πλαστικού στο νησί μας.

Στις 16/10/2020, 32 τσουβάλια πλαστικά καπάκια (σχεδόν ένας τόνος), πήραν το ταξίδι για την ανακύκλωση τους μέσω του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ.

Η ΠΛΑΚΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕI  Πολιτιστικούς συλλόγους και επιχειρήσεις του Νησιού μας αλλά και κατοίκους και επιχειρήσεις της ΚΙΜΩΛΟΥ (Βαμβακάρης Χειμώνας, κα)  την μοναδική ανταποδοτική εκστρατεία ανακύκλωσης στην Μήλο εδώ και 10χρόνια!

Ευχαριστούμε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την Μαρκαντωνης Μεταφορική για την Δωρεάν μεταφορά τους.

Επίσης προτρέπουμε όλα τα μέλη μας κ όλους τους κατοίκους του Νησιού μας να #μενουνασφαλεις και να συνεχίσουν να μαζεύουν πλαστικά καπάκια , και να τα αφήνουν στον σύλλογο μας στις Πλάκες. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ να ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΠΑΚΙΑ κάθε  είδους ΚΑΙ τα συγκεντρώνουμε σε χώρο του συλλόγου μας (με την εθελοντική προσφορά όλων)»

plakiotikh enosi kapakia 2020a

Από την σελίδα της Πλακιώτικης Ένωσης

«Κατά τα έτη 2014, 2015, 2016 μας απεστάλησαν στην Μήλο ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ από τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ:

*δύο (2) αναπηρικά αμαξιδια ΕΝΗΛΙΚΩΝ

*ένα (1) τροχήλατο ΠΙ,

*ένα (1) κρεβάτι εξεταστήριο

*ένα (1) στρώμα γυμναστικής

*ένα (1) πτυσσόμενο φορείο Μεταφοράς Ασθενών -ΑΘΛΗΤΩΝ

Το 2018 μας απεστάλη ένα ΑΝΑΠΗΡΙΚΌ ΑΜΑΞΙΔΙΟ το οποίο και παραδώσαμε στις 12/06/18 μαζί με το Νηπιαγωγείο Πλακάς στον Διευθυντή του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ και 2 Αεροστρώματα.

Το 2019 Παραλάβαμε ενα κρεββάτι Νοσηλείας με προορισμό και αυτο εναν απο τους θαλάμους Νοσηλείας του Κέντρου Υγείας»