Ο νέος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης νίκησε και στο νομό μας με μεγάλη διαφορά φτάνοντας σε ποσοστό 70,27%.
«Η Δημοκρατική Παράταξη επέστρεψε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.Κίνημα Αλλαγής Ισχυρό με Ενότητα και Πολιτική Αυτονομία.» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του το Κίνημα Αλλαγής Κυκλάδων.
Η ΝΕ Κινήματος Αλλαγής Κυκλάδων θέλει να ευχαριστήσει όλες τις εθελόντριες και όλους τους εθελοντές για την προσφορά τους και τον ελεύθερο χρόνο που αφιέρωσαν όλο αυτό το διάστημα.
Στις Κυκλάδες η συμμετοχή κινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα και στις επαναληπτικές εκλογές με τους ψηφίσαντες να φτάνουν τους 1991.
Τα αποτελέσματα στο Νομό Κυκλάδων:
Ανδρουλάκης 1399- 70,27 %
Παπανδρέου 592- 29,73%
Τα συνολικά αποτελέσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου έχουν ως εξής:
Ε.Κ. Μήλου
Ανδρουλάκης 60
Παπανδρέου 14
Ε.Κ. Σίφνου
Ανδρουλάκης 71
Παπανδρέου 7
Ε.Κ. Σερίφου
Ανδρουλάκης 26
Παπανδρέου 12
Ε.Κ. Κιμώλου
Ανδρουλάκης 13
Παπανδρέου 2
ΚΙΝ.ΑΛ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Σχετικό άρθρο με τα αποτελέσματα του α' γύρου: Μήλος: Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ