"Μηλέικα Νέα"

mousikh-sxolh

«Πριν από τρία χρόνια ξεκινήσαμε ένα διαφορετικό ταξίδι.

Τότε, μέσα στην ύφεση, αναζητήσαμε όλοι μαζί , ο Δήμος, και οι γονείς, να βρούμε ένα τρόπο ώστε η Μουσική Σχολή Μήλου, ένας φάρος πολιτισμού και παιδείας, να συνεχίσει να λειτουργεί και να παιδεύει τα παιδιά μας.

Η λύση που προκρίθηκε τότε ήταν η δημιουργία ενός συλλόγου που θα αναλάμβανε την διαχείρισή της, με την ουσιαστική στήριξη του Δήμου αλλά και των υπόλοιπων πολιτιστικών και παραγωγικών φορέων του νησιού μας.

Δημιουργήθηκε λοιπόν ο Πολιτιστικός σύλλογος " Μηλίων Τέχνες" και κάπου εκεί αρχίζει και το δικό μας ταξίδι!

Στις εκλογές που έγιναν για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ), από τα ιδρυτικά μέλη είχαμε την τύχη και την τιμή να εκλεγούμε εμείς στο πρώτο ΔΣ του Συλλόγου. Η Σοφία, η Χάιδω, ο Γιάννης, η Γιώτα, η Φλώρα, η Κατερίνα και ο Μάνος.

Μέσα στα τρία χρόνια που πέρασαν είχαμε την τύχη και χαρά, να δούμε τη σχολή να σταθεροποιείται, να αναπτύσσεται, να ξεκινά καινούρια τμήματα και να αποκτά ενεργή συμμετοχή στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του νησιού μας. Είχαμε την τιμή να έχουμε καθηγητές - συνεργάτες υπέροχους ανθρώπους όπως ο Νίκος, η Έρρικα, η Ιουλία, η Ελπίδα, ο Γιώργος, η Μαρία, ο Σπύρος, ο Κώστας, η Ελένη, η Μερώπη ο Σταμάτης και φυσικά η Άννα. Είχαμε την ευτυχία να έχουμε φίλους - υποστηρικτές της Σχολής, όπως ο Φραγκίσκος Αϊβαλιώτης, ο Μανώλης Κεντρωτάς, ο Δημήτρης Μωραΐτης, η Ρούλα Διακάκη, η Τάνια Κολέτσιου η Ειρήνη Βικελή, ο Νίκος Σπαντίδης. Είχαμε τη χαρά να έχουμε συμπαραστάτες τη Φλώρα Τούρλου, την Άννα Βλάχου, τον Πέτρο Παπαγεωργίου, το Δημήτρη Τσερώνη, τη Μαρία Μωραΐτη,, την Ευτυχία και το Γιώργο Πουλιέζο, το Νίκο Μάλλη, το Μάρκο Μάλλη, την Κατερίνα Ζέγκελετς, τον Γιώργο Βελετά, τη Μάντη Λυκερίδου, τον Γιώργο Μάλλη, την Αθηνά Σούλη, τη Μαρία Βήχου και φυσικά τον Δημήτρη Πουλημένο.

Προχωρήσαμε με πρωτοβουλία του Διευθυντή του Λυκείου Μήλου, Κώστα Παπαδόπουλου, στην αδελφοποίηση με το Λύκειο Μήλου.

Είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου, της Imerys, της Αιολικής Μήλου, της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των Διευθυντών του Λυκείου Μήλου, του Γυμνασίου Μήλου, του ΕΠΑΛ Μήλου, του Δημοτικού Σχολείου Μήλου, της ΑΝΕΚ Lines, της ΖΑΝΤΕ Lines, της Agean Speed Lines, του Συλλόγου Ξενοδόχων, του Milos Travel, του Milos rent a car, του Giourgas rent a car, του Happy ride, του Athena Travel, του Τουρλάκης rent a car, του Vision and sound, του Τσακανού, της Κάβας του Δημήτρη Τσερώνη, τους Φούρνους του Γιάννη Βικελή και του Νίκου Μουράτου, του Πουλάκη Αντώνη, των ενοικιαζομένων δωματίων Σκαλτσίνης και Μωραΐτου Μαρία, του Φροντιστηρίου ξένων γλωσσών της Ειρήνης, και πολλούς ακόμα που θα ήθελαν να παραμείνουν ανώνυμοι!

Όμως όπως όλα τα όμορφα ταξίδια έτσι και αυτό έχει ένα τέλος.

Στις 19 του Σεπτέμβρη οφείλουμε να παραδώσουμε τη σκυτάλη στους επόμενους που, πάνω στα γερά θεμέλια που πιστεύουμε ότι έχουμε βάλει, και με το δικό τους όραμα θα δώσουν καινούρια πνοή στη Σχολή ΜΑΣ.

Σας προσκαλούμε όλους να παραστείτε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μουσικής Σχολής, στις 18:00, όπου θα γίνει ο απολογισμός μας, και οι εκλογές που θα αναδείξουν το νέο ΔΣ του Συλλόγου.

Για υποψηφιότητες μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., να στείλετε μήνυμα στη σελίδα της σχολής στο facebook, να τηλεφωνήσετε στο 2287028089 ή να στείλετε μηνύματα στο 6979723612.

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή είναι η τρίτη και τελική πρόσκληση.

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε αυτά τα χρόνια.

Περιμένουμε όλους εσάς που πιστεύετε ότι η μουσική είναι παιδεία, είναι αγαθό, είναι δικαίωμα, που οφείλουμε να το παρέχουμε στα παιδιά μας και όχι μόνο.

Με εκτίμηση.

Το ΔΣ της Σχολής»