"Μηλέικα Νέα"

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Μηλέικη κοινωνία ο αιφνίδιος θάνατος 65χρονης γυναίκας. Η άτυχη συμπολίτης μας μεταφέρθηκε την Κυριακή 14 Μαρτίου στο Κέντρο Υγείας Μήλου σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κ.Υ.Μήλου.

Σε επικοινωνία των «Μηλέικων Νέων» με την οικογένεια και τον γιο της θανούσας κ.Δ.Τ. (τα στοιχεία του και η κατάθεση του βρίσκονται στην διάθεση της σελίδας μας) αναφέρθηκε ότι η μητέρα του είχε επισκεφθεί το Κ.Υ.Μήλου δύο ακόμα φορές. Την Πέμπτη 11 Μαρτίου όπου παραπέμφθηκε για εξετάσεις και το Σάββατο 13 Μαρτίου, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι αφυδατωμένη, αλλά δεν έγινε κάποια εισαγωγή της.

Η σωρός της άτυχης γυναίκας έχει μεταφερθεί πλέον στην Αθήνα για νεκροψία. H οικογένεια της παρά το πένθος της επιφυλάσσεται για κάθε επόμενη ενέργεια της, περιμένοντας τα αποτελέσματα.

Το θλιβερό αυτό γεγονός πάντως έρχεται να ενισχύσει την ανασφάλεια των κατοίκων της Μήλου καθώς το Κέντρο Υγείας του νησιού παραμένει χωρίς τις υπηρεσίες γιατρού Γενικής Ιατρικής.