Μήλος

"Μηλέικα Νέα"

Xριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δημοτικό Σχολείο Μήλου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου με πολλή χαρά και ενθουσιασμό σας προσκαλεί όλους στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του που θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του σχολείου μας το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου!

Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν:

Α) Διαδραστικές διαδικτυακές παραστάσεις! (τιμή εισόδου: 2 ευρώ - λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων γίνονται προκρατήσεις στο τηλέφωνο 6977151197 κα Κάτρη Κωνσταντίνα έως την Παρασκευή):

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

Περισσότερα...

Γενική Συνέλευση & Αρχαιρεσίες στον Σύνδεσμο των Απανταχού Μηλίων

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καλούν τα μέλη του Συνδέσμου στις 4 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30 π.μ. σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο εντευκτήριo της (οδός Αντιναυάρχου Πανανά 20 πρώην Βιτωλίων περιοχή Αγια Σοφίας, Πειραιά) με θέματα:

- Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.

- Έγκριση Εξελεγκτικής Επιτροπής

- Προτάσεις για θέματα της Μήλου

- Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

- Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το επόμενο Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα με όσα μέλη θα είναι παρόντα.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη,

Περισσότερα...

Η ταινία «Persian Lessons» στο Εργατικό Κέντρο Μήλου (VIDEO)

«Νοέμβρης Αντιπολεμικού Κινηματογράφου» στο Εργατικό Κέντρο Μήλου που ανακοινώνει την προβολή της ταινίας «Persian Lessons – Μαθήματα Περσικών».

Περισσότερα...

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Μήλου στην IMERYS

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για αναβάθμιση του εξοπλισμού του σχολείου μας αναζητήσαμε χορηγίες βιντεοπροβολέων (projectors), οι οποίοι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι κατά τη διδασκαλία πολλών μαθημάτων.

Περισσότερα...

Όλες οι μεγάλες προσφορές στο Alfa Market Μήλου από 26 Νοεμβρίου!

Στο Alfa Market Μήλου στον Τριοβάσαλο οι Προσφορές δεν σταματούν κάθε μέρα! Κάθε μέρα ενημερώνουμε την σελίδα με τις νέες προσφορές του Alfa Market Μήλου!

Περισσότερα...

Ο Φορέας Τουρισμού και Πολιτισμού Μήλου αναλαμβάνει δράση

Η «Πυξίδα» αναλαμβάνει δράση! Σήμερα προχωρήσαμε στην ανάθεση της μελέτης προορισμού σε σχετική εταιρεία. Η μελέτη αυτή αποτελεί το πρώτο βήμα ενός συνολικού σχεδίου για τον τουρισμό όπως αυτό συμφωνήθηκε με την Δημοτική αρχή (μπορείτε να δείτε στο https://foreasmilou.gr/blog το σχετικό δελτίο τύπου). Η χρηματοδότηση της μελέτης θα γίνει από τα μέλη του Φορέα, ενώ παράλληλα έχουν ήδη κληθεί να συνδράμουν και οι επαγγελματικοί σύλλογοι του νησιού.

Θα έχει 3 φάσεις:

Φάση Α: Έρευνα και ανάλυση προορισμού.

Φάση Β: Στρατηγικός Σχεδιασμός.

Φάση Γ: Οπτική και λεκτική ταυτότητα προορισμού.

Περισσότερα...

Η ταινία «Children of the Sea» στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου

Στα πλαίσια των προβολών των ταινιών οικολογικού περιεχομένου το Σάββατο 27/11 στις 7.00 μ.μ. θα προβληθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γ. Ηλιόπουλος» η ταινία «Children of the Sea - Τα παιδιά της θάλασσας». Επισυνάπτονται σκέψεις/ανάλυση για την ταινία.

Περισσότερα...

Παράταση δηλώσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο για την Π.Ε. Μήλου

Ο τελευταίος κύκλος Κτηματογραφήσεων Εθνικού Κτηματολογίου για το υπόλοιπο των περιφερειακών ενοτήτων Θήρας, Πάρου, Μήλου, Μυκόνου, Τήνου, Άνδρου, Κέας – Κύθνου και Νάξου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου 2021 και θα παραμείνει ενεργός ως τις 5 Ιανουαρίου 2022 για τους κατοίκους της ημεδαπής αλλά και τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Περισσότερα...

Προσλήψεις 21 ατόμων στην ΔΕΗ στις Κυκλάδες – Οι θέσεις για τη Μήλο

H Διεύθυνση Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών (ΔΕΠΑΝ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι ένα (21) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης Παραγωγής Νησιών, που εδρεύει στην Αθήνα του Ν.Αττικής, και συγκεκριμένα για τους ΑΣΠ Μήλου, ΤΣΠ Σερίφου, ΤΣΠ Κύθνου, ΤΣΠ Αμοργού, ΤΣΠ Δονούσας και ΑΣΠ Θήρας του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

Δείτε και κατεβάστε την προκήρυξη εδώ...

Στη Μήλο και στην Κίμωλο ο βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας (PHOTOS)

Την Κίμωλο και τη Μήλο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου. Πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Βουλευτή ήταν το νησί της Κιμώλου, όπου παρακολούθησε τον Εσπερινό των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ι.Ν. Οδηγήτριας, Πολιούχου και Προστάτιδος της Κιμώλου, μαζί με την Έπαρχο Μήλου κ. Έλλη Χωριανοπούλου. Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του νησιού, τον Δήμαρχο κ. Κώστα Βεντούρη και τους αντιδημάρχους κ. Ελισάβετ Βαμβακάρη και κ. Παναγιώτη Σαρδή, αναφορικά με τη φετινή τουριστική περίοδο, αλλά και για ζητήματα της καθημερινότητας.

Περισσότερα...