Μήλος

Ανοίγει την Δευτέρα 27/9 η βιβλιοθήκη του ΕΠΑ.Λ. Μήλου

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η βιβλιοθήκη του ΕΠΑ.Λ. Μήλου θα είναι ανοιχτή την Δευτέρα 27/9/21 και ώρα 6:00-7.00μμ για επιστροφή και για δανεισμό βιβλίων.

Φροντίζοντας για την προστασία και την ασφάλεια όλων μας παρακαλούμε να τηρούνται οι συστάσεις των αρχών και των ειδικών ( χρήση αντισηπτικού για την υγιεινή των χεριών στην είσοδο/έξοδο, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου, χρήση μάσκας  όπου χρειάζεται κλπ.).

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε όσους έχουν προσφέρει βιβλία, πλουτίζοντας έτσι τη συλλογή μας, ώστε να καλύπτονται τα ενδιαφέροντα περισσότερων φίλων της ανάγνωσης. Επίσης  ενημερώσουμε πως για ένα διάστημα δεν θα δεχτούμε νέα βιβλία προκειμένου να ολοκληρωθεί η καταγραφή και η ταξινόμηση των βιβλίων που υπάρχουν

Περισσότερα...

Τρία (3) νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου - Παρασκευή 24/9

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.046 νέα κρούσματα σήμερα, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, ενημερώνοντας για την πανδημία του κορονοϊού στην Ελλάδα. Παράλληλα ανακοίνωσε πως καταγράφηκαν 331 διασωληνωμένοι στα νοσοκομεία ενώ κατά το τελευταίο 24ωρο και καταγράφηκαν 33 θάνατοι.

Περισσότερα...

Η Πειραματική Σκηνή Μήλου στην Συνάντηση των Θιάσων Αιγαίου στη Νάξο! (VIDEO)

Η παράσταση του έργου «Περλιμπλίν και Μπελίσα» του Φ.Γκ. Λόρκα από την Πειραματική Σκηνή Μήλου στη, στη Νάξο στις 20/9/21, συγκίνησε κι ενθουσίασε το εκλεκτό κοινό της 32ης Συνάντησης των Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, και πήρε θερμές επαινετικές κριτικές.

Περισσότερα...

Τρία (3) νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου - Πέμπτη 23/9

Αυξητικές τάσεις και μάλιστα με γεωμετρική πρόοδο παρουσιάζουν τα κρούσματα της πανδημίας covid-19 στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου για τρίτη συνεχή ημέρα. Από το ένα (1) προχτεσινό κρούσμα (21/09/2021), στα δύο (2) χτεσινά (22/09/2021) και πλέον στα τρία (3) σημερινά Πέμπτη 23/09/2021, σύμφωνα μς την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ. Θυμίζουμε ότι την Περιφερειακή Ενότητα Μήλου απαρτίζουν τα νησιά Μήλου, Σίφνου, Κιμώλου και Σερίφου.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.125 νέα

Περισσότερα...

Όλες οι μεγάλες προσφορές στο Alfa Market Μήλου από 24 έως 30 Σεπτεμβρίου!

Στο Alfa Market Μήλου στον Τριοβάσαλο οι Προσφορές δεν σταματούν κάθε μέρα! Κάθε μέρα ενημερώνουμε την σελίδα με τις νέες προσφορές του Alfa Market Μήλου!

Περισσότερα...

Ξεκινούν τα μαθήματα στη Μουσική Σχολή Μήλου!

Ξεκινάμε την 1η του Οκτώβρη! Τα μαθήματα στη Μουσική σχολή Μήλου για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 αρχίζουν την 1η Οκτωβρίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία της σχολής ή στα τηλέφωνα  2287028089 & 6970354799 από 24/9 κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή 18.00-21.00.

Μουσική Σχολή Μήλου – Πολιτιστικός Σύλλογος «Μηλίων Τέχνες»

Το Δημοτικό Σχολείο Μήλου χαρίζει χαμόγελο στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μήλου συλλέγει σχολικά είδη για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου!

Περισσότερα...

Ανακοίνωση Γυμνασίου - Γενικού Λυκείου Μήλου για Covid-19

«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, Πρωταρχικό μέλημα όλων μας και αυτή την χρονιά είναι η ασφαλής και αποτελεσματική δια ζώσης λειτουργία του σχολείου μας, καθώς η πανδημία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για το λόγο αυτό η κατ΄ οίκον διενέργεια των αυτοδιαγνωστικών δοκιμασιών ελέγχου για τις/τους μαθήτριες/μαθητές είναι υποχρεωτική και πρέπει να γίνεται αυστηρά και με τον σωστό τρόπο.

Το αρνητικό αποτέλεσμα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας

Περισσότερα...

Δύο (2) νέα κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου - Τετάρτη 22/9

Νέα κρούσματα καταγράφονται μετά από αρκετές ημέρες και πάλι στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου. Μετά την χτεσινή ημέρα Τρίτη 21/9 όπου καταγράφηκε ένα (1) νέο κρούσμα covid-19, σήμερα ακόμα δύο (2) επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού καταγράφονται από την ανακοίνωσή του ΕΟΔΥ για την Περιφερειακή Ενότητα Μήλου. Θυμίζουμε ότι από τις 9/9 δεν είχε καταγραφεί ούτε ένα νέο κρούσμα στα νησιά Μήλου, Σερίφου, Σίφνου ή Κιμώλου.

Στην Αττική καταγράφονται για ακόμα ένα 24ωρο

Περισσότερα...

Εγκαίνια Πυροσβεστικού Σταθμού Μήλου (PHOTOS)

Στις 17 Σεπτεμβρίου η οικογένεια της Καίτης Κυριακοπούλου για να τιμήσει τη μνήμη της, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Σταθμού Πυρόσβεσης και Διάσωσης Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου, “Καίτη Κυριακοπούλου”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου, με συμμετοχή περιορισμένου αριθμού καλεσμένων.

pyrosvestikos milos egkainia 2021a

Περισσότερα...

Προσφορά μακροχρόνιας διαμονής στο «Lagada Beach Hotel» στη Μήλο!

Το ξενοδοχείο «Lagada Beach» στη Μήλο, ανακοινώνει την έναρξη της 12μηνης λειτουργείας του και ταυτόχρονα προσφέρει διαμονή με μακροχρόνια ενοικίαση κατά την διάρκεια των επόμενων μηνών, σε ειδικές προνομιακές τιμές!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε: http://www.lagadabeach.gr/contact.aspx?lan=gr

lagada milos accommodation

Περισσότερα...