Ευχαριστήριο Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου για δωρεά εξοπλισμού

Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (ΟΕΔΙΜ) ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο «ΕΝ ΜΗΛΩ» και τα αδέλφια Γιώργος και Αντώνης Μάλλης, για την ευγενική χορηγία ενός τροχήλατου πυροσβεστικού συγκροτήματος στην ομάδα μας!

Το σύστημα αυτό επεκτείνει τις επιχειρησιακές επιλογές της ΟΕΔΙΜ, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε πυρόσβεση και σε ιδιαίτερα στενά σημεία εντός οικισμών, ενώ μπορούμε να αντλούμε νερό από βυτία, πηγάδια , πισίνες , θάλασσα κλπ!

Αντώνη και Γιώργο, σας ευχαριστούμε θερμά!

Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου (ΟΕΔΙΜ)

Απάντηση Χρήστου Κόμη στον Λιμενάρχη Μήλου για την βύθιση βάρκας στο Φουρκουβούνι

Αξιότιμε κε Λιμενάρχη Μήλου, Σας γράφω για να εκφράσω την έντονη δυσαρέσκειά μου για την ασαφή και ανακριβή ωσας στις 27-06-2024 σχετικά με την καταγγελία μου για την βύθιση της βάρκας του κου Γιώργου Μαθιουδάκη, λόγω του έντονου κυματισμού που προκλήθηκε από την διέλευση του ταχύπλοου Speedrunner Jet της εταιρείας Seajets, στην παραθαλάσσια περιοχή Φουρκοβούνι Μήλου στις 14-06-2024.

Η δήλωσή σας ότι "άμεσα Στελέχη της Υπηρεσίας σας μετέβησαν στην υπόψη

Περισσότερα...

Ευχαριστήριο οικογένειας Θεόδωρου Μπεζαϊντέ

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο της Μήλου, το Δημοτικό Συμβούλιο, τη δημοτική παράταξη «Μήλος για όλους», τον δήμαρχο Μανώλη Μικέλη, τη σχολική κοινότητα της Μήλου και όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό μας και μας στήριξαν στις δύσκολες στιγμές που περνάμε μετά τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα μας.

Περισσότερα...

ΟΕΔΙΜ: Ευχαριστήρια επιστολή από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κυκλάδων

Μεγάλη τιμή για την Ομάδα Εθελοντών Διασωστών Μήλου, η ευχαριστήρια επιστολή που έλαβε από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κυκλάδων, Πύραρχου Άγγελου Κυρίτση.

Περισσότερα...

Θέση εργασίας στην IMERYS Μήλου

Η εταιρεία Imerys αναζητά εργατοτεχνικό προσωπικό για εργασία στα εργοστάσια της. Η θέση απαιτεί έμφαση στους κανόνες Υγείας & Ασφάλειας, συνέπεια και ομαδικό πνεύμα εργασίας.

Περισσότερα...

Γενικό Λύκειο Μήλου: Ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2024

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ανακοινώθηκε ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών και των Παράλληλων Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) έτους 2024 ξεκινούν από σήμερα Τρίτη 9-7-2024 και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 18-7-2024 και ώρα 24:00.

Περισσότερα...

Ευχαριστήριο Ομάδας Εθελοντών Διασωστών Μήλου για δωρεά εξοπλισμού

Η Ομάδα Εθελοντών Διασωστών μήλου (ΟΕΔΙΜ) ευχαριστεί θερμά το κατάστημα «G store» για την ευγενική δωρεά ενός φορητού σταθμού ενέργειας και φόρτισης 300W, που θα χρησιμεύσει στην επαναφόρτιση των ασυρμάτων, κινητών και άλλων συσκευών κατά τη διάρκεια περιστατικών έκτακτης ανάγκης που απαιτούν πολύωρη ή και πολυήμερη επέμβαση!

Ομάδα Εθελοντών Διασωστών μήλου (ΟΕΔΙΜ)

Mandrakia Artis 2024: Αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο

Η μουσική του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύει στο νησί μας, για μία συναυλία με τραγούδια από την πληθωρική δημιουργική πορεία του, το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024, στα Μανδράκια.

Περισσότερα...

Με έναν οδηγό ασθενοφόρου ξέμεινε το Κέντρο Υγείας Μήλου

Λυπούμαστε αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμος οδηγός ασθενοφόρου ώστε να έρθει να παραλάβει τον ασθενή/τραυματία. Αυτή είναι η συνηθέστερη απάντηση που θα λάβετε αν καλέσετε στο Κέντρο Υγείας Μήλου για να αναφέρετε περιστατικό που χρίζει την άμεση μεταφορά του ασθενή ή τραυματία με ασθενοφόρο προς την κύρια μονάδα υγείας του ΕΣΥ στη Μήλο.

Δεκάδες τέτοια περιστατικά έχουν καταγραφεί το τελευταίο διάστημα στο Κέντρο Υγεία Μήλου, ενώ στο τηλεφωνικό κέντρο του

Περισσότερα...