Σύλληψη 33χρονου στη Μήλο για κλοπή χρημάτων και χρυσαφικών

Την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 33χρονος Έλληνας γιατί όπως εξακριβώθηκε το χρονικό διάστημα από 1 Οκτωβρίου 2022 έως 22 Μαρτίου 2023 αφαίρεσε από κατοικία χρήματα και χρυσαφικά.

Περισσότερα...

Επίσκεψη Χατζημάρκου και Λεονταρίτη στη Μήλο (VIDEO&PHOTOS)

Τη Μήλο επισκέφθηκαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, όπου είχαν σειρά επαφών με την Έπαρχο Μήλου κα Έλλη Χωριανοπούλου, τον Δήμαρχο του νησιού κ. Μανώλη Μικέλη και εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεργασίας τους, τέθηκαν όλα τα ζητήματα του νησιού, καθώς και η πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και η ολοκλήρωση των οποίων θα

Περισσότερα...

Προβολή της Μήλου στην Ιταλία: Νησί «από άλλο πλανήτη»!

Ένα από τα ομορφότερα νησιά στον κόσμο αναδεικνύει τη Μήλο η ηλεκτρονική ιταλική εφημερίδα sportoutdoor24. Την παρουσιάζει «σαν να είναι από άλλο πλανήτη» και γράφει : «Θα μπορούσαμε να ορίσουμε ότι η Μήλος είναι το πιο όμορφο νησί στον κόσμο; Το ελληνικό νησί λίγες ώρες με το πλοίο από την Αθήνα δεν είναι από τα πιο γνωστά αλλά είναι εκπληκτικά όμορφο. Τόσο πολύ που το περιοδικό Travel+Leisure το όρισε πραγματικά ως το πιο όμορφο νησί στον κόσμο το 2021.

Δείτε

Περισσότερα...

Ξεκινάει και στη Μήλο η τοποθέτηση «έξυπνων» φωτιστικών σωμάτων

Το μεγαλύτερο έργο αναβάθμισης φωτισμού που έγινε ποτέ στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ξεκινάει άμεσα.

Μετά από στοχευμένες ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής εξασφαλίστηκαν 6.500.000,00 ευρώ.

Σκοπός του έργου είναι η ολική αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών σωμάτων, με νέα υψηλής τεχνολογίας «έξυπνα» φωτιστικά σώματα τύπου led υψηλής απόδοσης.

Με το συγκεκριμένο έργο

Περισσότερα...

Η Μήλος top προορισμός στην τουριστική αγορά του «staycation»

Η αγορά «staycation» προβλέπεται να φτάσει τα 758,1 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2033 -από 338,3 εκατομμύρια δολάρια το 2022- με CAGR 8% από το 2023 έως το 2033. Αυτό αποκαλύπτουν στοιχεία της Future Market Insights (FMI).

Το «staycation» είναι διακοπές που περνά κάποιος στη χώρα καταγωγής του ή γύρω από την πόλη του αντί να ταξιδεύει στο εξωτερικό. Έχει γίνει σιγά σιγά η μεγαλύτερη τάση.

Η έννοια «staycation» αναγνωρίστηκε παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της

Περισσότερα...

FoodPrint: Φωτογραφικό εργαστήριο για εφήβους στη Μήλο

Το ευρωπαϊκό project Foodprint σε συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Αθηνά - ΕΜΣΤ καλεί εφήβους ηλικίας 12-18 να συμμετάσχουν  σε ένα φωτογραφικό εργαστήριο με θέμα την Μεσογειακή Διατροφή και τον άνθρωπο.

Περισσότερα...

Ποδαρικό στη σεζόν για την Seajets – Ξεκινάει το «SuperJet»

Ξεκινάει την Πέμπτη 23 Μαρτίου τα δρομολόγια του για την φετινή χρονιά το ταχύπλοο «SuperJet» της ναυτιλιακής εταιρίας Seajets, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο την καλοκαιρινή σεζόν για το 2023!

Περισσότερα...

Έκτακτο δρομολόγιο του «Διονύσιος Σολωμός» την Πέμπτη 23/3

Η ναυτιλιακή εταιρία Zante Ferries ενημερώνει ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συγκοινωνιακών αναγκών που παρουσιάζονται το πλοίο της εταιρείας «Διονύσιος Σολωμός» θα εκτελέσει έκτακτο δρομολόγιο την ερχόμενη Πέμπτη 23/03/2023.

Περισσότερα...

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου στη Μήλο

Η Περιφερειακή Ενότητα Μήλου δια της Επάρχου Μήλου κας Ελισάβετ Χωριανοπούλου σας καλεί να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου 25ης Μαρτίου 1821, οι οποίες αναλυτικά αναφέρονται στο πρόγραμμα.


ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

-Τριήμερος γενικός σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Τραπεζών, οικιών και πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι από την 8η πρωινή ώρα της 23ης μέχρι τη δύση του ηλίου της

Περισσότερα...