Μήλος

 


skyservlogo

Η Skyserv, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών, ανακοινώνει κενές θέσεις εργασίας για τον σταθμό στον αερολιμένα της Μήλου σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα.

Περιγραφή Θέσης:
Υπάλληλος Αεροδρομίου

Απαραίτητα Προσόντα:

 • Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
 • Γνώση οποιασδήποτε άλλης ξένης γλώσσας θεωρείται προσόν
 • Ικανότητα στην εξυπηρέτηση επιβατών
 • Βασικές δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών
 • Ικανότητες επικοινωνίας
 • Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η αξιολόγηση των βιογραφικών θα ξεκινήσει άμεσα και θα συνεχιστεί μέχρι την κάλυψη των θέσεων εργασίας.


- ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) & Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΑΟΔΕ), με 20ετή εμπειρία σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα (& σε φοιτητές Πανεπιστημίου) παραδίδει μαθήματα για προετοιμασία εισαγωγικών εξετάσεων. Παρέχεται πλήρες πακέτο σημειώσεων. Τηλ. επικοινωνίας: 6979 504050, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. (Δημοσίευση: 23/01/2020)

- ZHTOYNTAI Yπάλληλοι στον Αδάμαντα για τη σεζόν 2020: - Υπάλληλος σε τουριστικό σκάφος, με ναυτικές γνώσεις και εμπειρία. Απαραίτητα αγγλικά. - Υπάλληλος σε γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων για καθαριότητα και μεταφορά. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης. Τηλ. Επικοινωνίας: 6944 636264. (Δημοσίευση: 16/01/2020)

milosbreeze

- ΤΟ 4* ξενοδοχείο Milos Breeze ζητά προσωπικό (Ρεσεψιονίστ με άριστη γνώση αγγλικών, Μπαρίστα, Καμαριέρες). Τηλ. επικοινωνίας: 6942 642594, 6978 643052. Βιογραφικά στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. (Δημοσίευση: 14/01/2020)

home cleaning aggelia1

- ΤΟ "Ορίζοντες Στούντιος", συγκρότημα 7 δωματίων στον Αδάμαντα, αναζητά προσωπικό για τη θέση της Υπεύθυνης Καθαριότητας για την περίοδο 01/05/'20 έως 30/09/'20. Η εργασία αφορά 8ωρη πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στο ΙΚΑ. Τηλ. επικοινωνίας: 6987 453486, ώρες 10:00-21:00, κος Παπαφίλης Γιάννης. (Δημοσίευση: 13/01/2020)

- ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ για μόνιμη εργασία στη Μήλο, ως Υπάλληλος γραφείου/ γραμματειακή υποστήριξη. Πολύ καλή γνώση Αγγλικών, κάτοχος πτυχίου Διοίκησης και μεταπτυχιακού σε HR (Αγγλία) και προϋπηρεσία στο αντικείμενό μου. Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, υπευθυνότητα, επαγγελματισμός. Επικοινωνία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. (Δημοσίευση: 19/12/2019)

- ΑΝΑΖΗΤΩ εργασία ως Οδηγός, με δίπλωμα Γ' κατηγορίας. Εμπειρία σε διανομές, φορτηγά χωματουργικά και βαρέλα σκυροδέματος. Τηλ. επικοινωνίας: 6995 226776, μετά τη 13:00 μ.μ.. (Δημοσίευση: 11/12/2019)

- ΑΝΑΖΗΤΩ μόνιμη εργασία, με πλήρες ωράριο, με σκοπό την μόνιμη εγκατάσταση στο νησί. Υπάρχει προϋπηρεσία στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης, καθώς και υπάλληλος γραφείου σε τουριστικό γραφείο. E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. (Δημοσίευση: 21/11/2019)

- ΑΝΑΖΗΤΩ εργασία στη Μηλο σε λογιστικό γράφειο για πρακτική άσκηση. Πτυχιούχος Τμήματος Οικονομικών Επιστημών κατοχος διπλώματος Η/Υ και Αγγλικών. Επικοινωνία στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. (Δημοσίευση: 21/11/2019)

- ΖΗΤΕΙΤΑΙ Καθαρίστρια ενοικιαζόμενων δωματίων στην περιοχή Προβατάς. Από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο, πολύ καλές αποδοχές, ελαστικό ωράριο και συμπλήρωση ενσήμων για ταμείο ανεργίας. Δεν παρέχεται κατοικία διαμονής. Τηλ. επικοινωνίας: 6945 502428. (Δημοσίευση: 31/10/2019)

- ΜΕΛΕΤΗ μαθητών δημοτικού στο χώρο σας από απόφοιτη πανεπιστημίου δημοτικής εκπαίδευσης. Τιμή 10 ευρώ/ώρα. Τηλ. επικοινωνίας: 6978 587624. (Δημοσίευση: 22/10/2019)

- ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ για εργασία από το μήνα Μάιο σε κάποια καφετέρια ή bar-beach bar. Έχω προϋπηρεσία στο service και bar. Ταυτόχρονα είμαι πιστοποιημένη δασκάλα yoga, μπορώ να διδάξω σε ξενοδοχείο. Γνωρίζω Αγγλικά. Είμαι από Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να μείνω στη Μήλο. Τηλ. επικοινωνίας: 6947 803779. (Δημοσίευση: 09/10/2019)

- ΑΠΟΦΟΙΤΗ πανεπιστημίου παιδαγωγικών, κάτοχος proficiency στα αγγλικά, παραδίδω μαθήματα αγγλικών σε περιοχές κοντά στον Τριοβάσαλο, στο χώρο σας, επιπέδου έως και lower. Τιμή: 10-12 ευρώ/ώρα. Τηλ. επικοινωνίας: 6949 418185. (Δημοσίευση: 01/10/2019)

- ΧΗΜΙΚΟΣ, MS ΓΠΑ παραδίδει Θερινά μαθήματα Χημείας στη Μήλο, για προετοιμασία πανελλαδικών εξετάσεων, για τις σχολές θετικής κατεύθυνσης και γεωπονικά τμήματα. Τηλ. επικοινωνίας: 6987 249116, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. (Δημοσίευση: 02/05/2019)

- ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ειδικής Αγωγής, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου της Μήλου. Τιμές προσιτές. Τηλ. επικοινωνίας: 6956 552068. (Δημοσίευση: 26/09/2018)

 

Στείλε την αγγελία σου

Στείλε την αγγελία σου

Δημοφιλή

 • Δημοτικές Εκλογές 2019 - Αποτελέσματα Μήλου (LIVE) +

  Με την εμπειρία, το κύρος και την εγκυρότητα του πρώτου ενημερωτικού portal της Μήλου,η δημοσιογραφική ομάδα των «Μηλέικων Νέων», θα σας μεταδώσει Περισσότερα
 • Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Μήλου παρουσία των τριών βουλευτών των Κυκλάδων +

  Με εισηγήσεις των τριών βουλευτών των Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου, Αντώνη Συρίγου και Νίκου Μανιού, πραγματοποιήθηκε χθες 2/5 με Περισσότερα
 • Μην χάσετε τις νέες Προσφορές στο Alfa Market Μήλου από 22-28 Ιανουαρίου! +

  Στο Alfa Market Μήλου στον Τριοβάσαλο οι Προσφορές δεν σταματούν κάθε μέρα! Κάθε μέρα ενημερώνουμε την σελίδα με τις νέες Περισσότερα
 • Νέος δήμαρχος Μήλου ο Μανώλης Μικέλης με σαρωτική νίκη! +

  Η Μήλος αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και με ποσοστό 60,72%, να εμπιστευτεί ως νέο της δήμαρχο τον επικεφαλή του συνδυασμού Περισσότερα
 • Αυτοψία των «Μηλέικων Νέων» στην παραλία της Αχιβαδόλιμνης. (PHOTOS) +

  Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μετά την καταγγελία για αλλοίωση φυσικού τοπίου στην παραλία της Χιβαδόλιμνης στη Μήλο. Περισσότερα
 • Θανάτωσαν με φόλες δεκάδες γατάκια στην Κίμωλο – Σκληρές εικόνες +

  Θλίψη και οργή προκαλούν οι εικόνες και η είδηση από την γειτονική μας Κίμωλο με τις δεκάδες θανατώσεις από δηλητηρίαση Περισσότερα
 • Μήλος – Σεζόν 2019: Όλες οι αγγελίες εποχικής εργασίας. +

  Τα «Μηλέικα Νέα» εγκαινιάζουν τη νέα τους στήλη που αφορά την εποχική εργασία στα νησιά της Μήλου και της Κιμώλου. Περισσότερα
 • Επαναληπτικές Δημοτικές Εκλογές 2019 - Τα Τελικά Αποτελέσματα Μήλου +

  Με την εμπειρία, το κύρος και την εγκυρότητα του πρώτου ενημερωτικού portal της Μήλου, η δημοσιογραφική ομάδα των «Μηλέικων Νέων», Περισσότερα
 • Ανακοίνωση ψηφοδελτίου του συνδυασμού «Μήλος για Όλους» +

  Ο Δημοτικός Συνδυασμός «Μήλος για όλους» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μήλου Εμμανουήλ Μικέλη του Βασιλείου ανακοινώνει τους υποψήφιους δημοτικούς Περισσότερα
 • Ξεκινάει η ακτοπλοϊκή σύνδεση Μήλου – Ρεθύμνου με το Olympus +

  Μια νέα γραμμή έρχεται να προστεθεί στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις της Μήλου, βάζοντας στο χάρτη το δρομολόγιο Πειραιά – Μήλου – Σαντορίνης – Ρεθύμνου. Περισσότερα
 • 1
 • 2

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης & την Πολιτική Απορρήτου