Κυκλάδες - Νότιο Αιγαίο

Ο αν. Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και υπ. Βουλευτής του Νομού Κυκλάδων κ. Γιάννης Πολυχρονάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες των Κυκλάδων που με πίστεψαν, με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν.

Είναι τιμή για μένα η αγάπη και η εκτίμηση τους. Μαζί με αυτούς αλλά και με πολλούς άλλους θα δώσουμε και άλλες μάχες στο μέλλον και θα τις κερδίσουμε.

Μαζί με όλους τους συνυποψηφίους μου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις Κυκλάδες αλλά και τα μέλη και τα στελέχη μας, πετύχαμε να ενισχύσουμε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ.

Από σήμερα, τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο.

Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, χτίζει πάλι μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες των Κυκλάδων.

Θα είναι η πραγματική και ουσιαστική αντιπολίτευση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε, στην πράξη, ο εύκολος αντίπαλος του κ. Μητσοτάκη

Τη νέα εκλογική αναμέτρηση θα την δώσουμε όλοι μαζί , ενωμένοι. Γιατί το ΠΑΣΟΚ πρέπει να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στις Κυκλάδες και σε ότι με αφορά θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για αυτό το στόχο.

Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευση μου ότι θα είμαι παρών και την επόμενη μέρα αλλά και κάθε μέρα.

Γιατί ζω στις Κυκλάδες, γιατί σε αυτή την προσπάθεια έχτισα μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες στα νησιά μας που με στήριξαν, με εμπιστεύτηκαν.

Σε όλους αυτούς οφείλω πολλά και θα ανταποδώσω την αγάπη που μου έδειξαν με αγώνα, προτάσεις, διαρκείς παρεμβάσεις, έργα και πράξεις.»

Τρόποι επικοινωνίας:

Τηλ.: 6938200692 - 22854 01184 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Viber: Γιάννης Πολυχρονάκος | Κυκλάδες | Facebook: Γιάννης Πολυχρονάκος / @polichronakos | Instagram: Γιάννης Πολυχρονάκος / @giannispolichronakos | Τwitter: @gpolichronakos